Hotel i Palermo

Hotel Plaza Opera

 
Hotel Plaza Opera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Plaza Opera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Plaza Opera ligger i hjertet af Palermo, ikke langt fra byens kunstnerkvarter med gallerier og udstillinger. Her ligger flere restauranter og barer i gåafstand fra hotellet, og du kan således uden det store besvær opleve byens enestående stemning og mange muligheder.

Med udgangspunkt i Hotel Plaza Opera kan du dykke ned i en oplevelsesrigdom af kunst, kultur, vin og gastronomi. Hotellet er en god blanding af tradition og moderne atmosfære.

Læs mere om Hotel Plaza Opera

Der er døgnreception, stor morgenmadsbuffet, wi-fi i fællesområderne, hjælp til restaurantbestilling, vaskeri, solterrasse og overvåget parkeringsplads. Hotellet har et privat strandområde ved Palermos store brede sandstrand Mondello, hvor man mod et gebyr på 12 euro pr. person per dag får en parasol, liggestol og mulighed for at benytte brusekabine. Buslinie 806 kører fra hotellet (stoppested cirka 50 meter fra hotellet) til Mondello.

Hotellets 39 standardværelser er flot indrettet med designermøbler. De råder alle over LCD TV på 17 tommer, internetadgang, aircondition, telefon, sikkerhedsboks, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. De seks superioværelser er lige så flot møblerede og råder endvidere over karbad med vandmassage og større LCD TV på 23 tommer. Gæsterne som booker superiorværelserne får stillet badekåbe samt en plads i hotellets garage til rådighed.

Læs om værelserne på Hotel Plaza Opera

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Plaza Opera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Plaza Opera som ligger i Palermo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Plaza Opera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Plaza Opera

Læs mere

Henrik og hans rejsefæller fra Brønshøj boede på Hotel Plaza Opera i Palermo fra d. 2. til d. 3. juni 2007. Inden boede de i San Vito Lo Capo.

Alt i alt kan vi sige at det har været en fantastisk tur.
San Vito var helt igennem pragtfuldt. Super venlige lokale (der dog ikke kunne snakke engelsk), og et område som passer både unge og gamle, der ikke higer efter områder fyldt med turister. Lejligheden var ok. Der var dog nogle ting som ikke var helt optimale - a/c´en virkede ikke de første par dage, toilettet var utæt og der fossede vand ud ved hvert skyld, der var ikke tæpper og puder til mere end to personer. Det var dog småting: a/c´en og toilettet blev ordnet undervejs og tæpperne fremskaffede vi selv hos underboen. Vi havde en fantastisk udsigt, hvilket var utroligt skønt. Den kunne virkelig nydes døgnets 24 timer fra en dejlig stor altan.

Palermo var en skøn skøn by. Det eneste, vi ærgrede os over, var at vi ikke havde flere dage til at udforske byen ;-) Hotellet Plaza Opera var intet mindre end sublimt og placeringen er helt genial. Vild service og super værelser. Virkelig lækkert.

Tips til næstkommende gæster. Specielt mht. San vito skal man være opmærksom på at have de mest basale husholdningsgenstande med såsom toiletpapir, håndklæder, viskestykker m.m.
De skal ligeledes huske på at meget få i San Vito taler engelsk, men at man kan komme langt med kropssprog og tegninger ;-)

Naturreservatet Lo Zingaro kan virkelig anbefales. Skal man bruge det til lidt mere end solbadning skal man have et godt sæt fodtøj med.
Det skal også nævnes at køreturen fra lufthavnen til San Vito (ca. 1 ½ time) var helt igennem pragtfuld og meget nem. Specielt gps´en var til stor hjælp. Men vejene er faktisk bedre end vi mærker i storkøbenhavn og folk kører relativt pænt.

Claus du har sgu været en fornøjelse at bestille hos. Helt igennem venlig og hurtigt svarende konstant. Der har ikke været nogen ko på isen og vi har hele tiden følt os trygge, når du har behandlet sagen. Virkelig proffesionelt.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Plaza Opera

Læs mere
 
search map