Hotel i Palermo

Hotel Plaza Opera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Plaza Opera ligger i hjertet af Palermo, ikke langt fra byens kunstnerkvarter med gallerier og udstillinger. Her ligger flere restauranter og barer i gåafstand fra hotellet, og du kan således uden det store besvær opleve byens enestående stemning og mange muligheder.

Med udgangspunkt i Hotel Plaza Opera kan du dykke ned i en oplevelsesrigdom af kunst, kultur, vin og gastronomi. Hotellet er en god blanding af tradition og moderne atmosfære.

Læs mere om Hotel Plaza Opera

Der er døgnreception, stor morgenmadsbuffet, wi-fi i fællesområderne, hjælp til restaurantbestilling, vaskeri, solterrasse og overvåget parkeringsplads. Hotellet har et privat strandområde ved Palermos store brede sandstrand Mondello, hvor man mod et gebyr på 12 euro pr. person per dag får en parasol, liggestol og mulighed for at benytte brusekabine. Buslinie 806 kører fra hotellet (stoppested cirka 50 meter fra hotellet) til Mondello.

Hotellets 39 standardværelser er flot indrettet med designermøbler. De råder alle over LCD TV på 17 tommer, internetadgang, aircondition, telefon, sikkerhedsboks, minibar og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. De seks superioværelser er lige så flot møblerede og råder endvidere over karbad med vandmassage og større LCD TV på 23 tommer. Gæsterne som booker superiorværelserne får stillet badekåbe samt en plads i hotellets garage til rådighed.

Læs om værelserne på Hotel Plaza Opera

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Joli

Palermo, Sicilien

Hotel Vecchio Borgo

Palermo, Sicilien

Grand Hotel Et Des Palmes

Palermo, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map