Anmeldelser af Hotel Letizia

Suite
 
Hotel Letizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Letizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Letizia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Letizia som ligger i Palermo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Letizia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og Ole Jørgensen fra Danmark boede på Hotel Letizia i Palermo fra d. 4. til d. 10. november 2012.

Vi har haft en fantastisk uge i Palermo først i november 2012!
Palermo er en spændende by. Hotel Letizia ligge perfekt midt i det historiske centrum. Alt ved hotellet fungerede godt. Værelset var stort, rent og med en lille balkon, men hvis vi skal fremhæve noget ved hotellet, bliver det morgenmaden! Der var alt hvad hjerte kunne begære.
Vi har været med bus til Monreale (fra Piazza Independensa). Domkirken her har hele bibelhistorien i mosaik - den må man ikke gå glip af.
Vi har også været med bus til Mondello (fra Piazza Sturzo bus 806 gå hver 20 min) og vandret på Monte Gallo - fantastisk! Fra Piazza Sturzo kan man også tage bus 812 til Monte Pellegrino. Det er bestemt også en flot tur.
Tog til Cefalu tager ca.en time og domkirken her er også et besøg værd. Her er en dejlig strand. Halvdelen af os er vilde med vand, så det blev til en badetur i det Tyrrhenske hav.
I selve Palermo kan vi anbefale Villa Giulia specielt på grund af et fint solur og ikke mindst Orto Botanico - den botaniske have. Det er en af Europas ældste og der er virkeligt meget at se også selvom man ikke er specielt botanisk interesseret. Vi blev overrasket over at finde nogle helt specielle fugle - vi røber ikke mere. Prøv det.
Altså vi kan varmt anbefale Palermo til en uges ferie også lidt sent på sæsonen. Vi havde et par og tyve grader og kunne sidde ud og spise om aftenen. Det er bestemt ikke sidste gang vi har været på Sicilien.
Ja, det var vist det vigtigste. Hvis I taler med hotellet så giv gerne vores "roser" videre for de var virkelig positive, venlige og alt var rent og pænt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map