Hotel i Palermo

Hotel Letizia

Suite Jacuzzi i Suite
 
Hotel Letizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Letizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det historiske centrum finder man dette hyggelige lille hotel, hvor stemningen gør at man føler sig hjemme, så snart man træder over dørtrinet.

På trods af hotellets centrale beliggenhed ligger det roligt og fredeligt, og uden for hotellets indgang ligger der flere stemningsfulde restauranter omkring det smukke torv Piazza Marina med den lille botaniske have Villa Garibaldi.

Læs mere om Hotel Letizia

På hotellet, som er fordelt på to etager (1. og 2. sal), finder man receptionen på 1. sal, lounge med morgenmadssal, vaskeri og parkering mod betaling. Hotellet tilbyder også gratis wi-fi. Bemærk at der ikke er elevator på stedet. Hotellet har desuden kontakt med flere restauranter i området og hjælper gerne med bordbestilling.

Der findes i alt 13 smagfuldt og romantisk indrettede værelser, som alle er udstyrede med aircondition, værdiboks, telefon, tv og badeværelse med toilet, føntørrer og bruser eller badekar. Suiten har derudover en skøn jacuzzi. Alle værelserne har hver deres individuelle særpræg med forskellige møbler og indretning. Forskellen mellem de forskellige værelsestyper er primært størrelsen - alle Superiorværelserne har dog balkon.

Det er muligt at være op til fire personer i alle værelsestyper på nær standardværelserne.
Bemærk at man mod betaling kan bestille parkering i garage et kvarters gang fra hotellet. Alternativt er det gratis at parkere på Piazza Marina, som ligger 50 m fra stedet.

Skjul teksten
 
 
search map