Hotel i Palermo

Hotel Joli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Joli er en sand perle blandt de tre-stjernede hoteller i det centrale Palermo. Hotellet har for nylig gennemgået en gennemgribende modernisering og ligger i en Liberty-ejendom, som vender ud mod pladsen Piazza Florio.

Perfekt beliggenhed for dig som vil bo tæt på alt

Hotellets placering midt i centrum gør, at de fleste seværdigheder, restauranter og butikker ligger i kort gåafstand. Trods dets centrale placering er der meget roligt omkring hotellet, da det her midt på den idylliske plads ligger lidt tilbagetrukket fra de større færdselsårer.

Læs mere om Hotel Joli

Fire etagers hotel med gode faciliteter

På hotellet, som er fordelt på fire etager med elevator, findes der reception ved indgangen, morgenmadssal, bar og en fin solterrasse på 1. sal, som vender ud mod torvepladsen hvor man kan nyde sin morgenmad om foråret og sommeren.

Bo i kunstneriske omgivelser

Værelserne er alle rummelige og fint indrettede. Specielt bemærker man straks de mange freskomalerier i lofterne. Nogle af værelserne har balkon og vender ud mod den lille grønne plads Piazza Florio. Samtlige værelser er udstyrede med aircondition, tv, minibar, telefon, bredbånd, værdiboks og badeværelse med toilet, føntørrer og bruser eller badekar.

Mod betaling findes der parkeringsmuligheder i nærheden.

Læs om værelserne på Hotel Joli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map