Hotel i Palermo

Hotel Gallery House

 
Hotel Gallery House er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Gallery House er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af Palermos Art Nouveau-distrikt blot 5 minutters gang fra Teatro Massimo og Teatro Politeama Garibaldi finder man dette nyindrettede hotel, som med rette bærer sine tre stjerner.

Møbleringen er præget af klassisk siciliansk stil med detaljer på væggene og træ/smedejernsmøbler, som bidrager til et varmt og chamerende miljø. Hotellet blev moderniseret så sent som i 2006 og der hersker en indbydende og afslappende atmosfære samt en god forbindelse mellem fælleslokaler som lobby, tv-stue, bar, morgenmadssal og reception (24 timer). Hotellet har desuden elevator.

Læs mere om Hotel Gallery House

Der findes 12 værelser på hotellet, som alle er udstyret med aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, værdiboks, internetadgang samt badeværelse med toilet, bruser og føntørrer. Derudover findes der to junior suiter, som har et separat opholdsrum med sovesofa og køkkenniche. I junior suiterne kan man nemt bo to voksne og to børn, mens superior-værelserne kan rumme op til 3 personer. Hotellet ligger tilbagetrukket fra vejen og dermed væk fra trafikstøj. Da der ligger bygninger på hver side af hotellet, vender alle vinduer mod indergårde og der er ingen nævneværdig udsigt.

Nær receptionen har man indrettet et lille såkaldt mediacenter med dagblade, Internetpoint, fax-service, booking af lufthavnstransfer, guidede ture og restauranter. Der er desuden et lille møderum for forretningsrejsende, som vil forene forretninger med fornøjelse.

Skjul teksten
 
 
search map