Hotel i Palermo

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Astoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Astoria ligger i via Monte Pellegrino, ca. 1,5 km fra Palermos centrum og ca. 5 km fra stranden. Der er 20 km til lufthavnen og 3 km til stationen i byen. Det er let at komme hertil med bil, og hotellet kan med fordel benyttes for et kort ophold på vej til / fra lufthavnen.

Det er typisk "business hotel" uden meget personlighed, men dog med alle de tjenester der gør det nemt at være på stedet. Trods den officielle klassifikation på 4-stjerne mener vi ikke, at hotellet lever op til denne standard. Vi betragter det som et alment hotel på højst 3-stjerner.

Læs mere om Hotel Astoria

Hotellet blev bygget i 1988 og råder over mere end 300 værelser. På stedet er der desuden kongrescenter med 8 mødelokaler og 1200 siddepladser i alt. Så hvis du kommer her som turist, bør du forvente lidt flere mennesker i hallen, end hvad man ser på andre hoteller.

Værelserne råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map