Hotel i Palermo

Bed & Breakfast Ai Bottai

Suite Classic-værelse
 
Bed & Breakfast Ai Bottai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed & Breakfast Ai Bottai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en stille gade midt i Palermos livlige centrum med historiske monumenter og kulørte markeder med højtråbende og syngende sicilianske gadesælgere ligger denne charmerende lille B&B med blot to værelser. Stemningen er intim og palermitansk og det kræver ikke mange anstengelser at føle sig velkommen.

Et stenkast fra Ai Bottai ligger der flere stemningsfulde restauranter, fx omkring det smukke torv Piazza Marina med den lille botaniske have Villa Garibaldi.

Læs mere om Bed & Breakfast Ai Bottai

Ai Bottai ligger på 3. sal i samme bygning som det tre-stjernede Hotel Letizia (samme ejer). Check-in foregår på 1. sal i receptionen på Hotel Letizia og gæsterne er velkomne til at benytte de samme fællesfaciliteter som på Hotel Letizia: lounge med morgenmadssal, vaskeri-service og parkering mod betaling. Bemærk at der ikke er elevator på stedet. Hotellet har desuden kontakt med flere restauranter i området og hjælper gerne med bordbestilling.

Ai Bottais to værelser består af to dobbeltværelser. Begge værelser har aircondition, tv, værdiboks, telefon og minibar.
Bemærk at man mod betaling kan bestille parkering i garage - alternativt er det gratis at parkere på Piazza Marina, som ligger 50 m fra stedet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Joli

Palermo, Sicilien

Hotel Vecchio Borgo

Palermo, Sicilien

Grand Hotel Et Des Palmes

Palermo, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map