Hotel i Palermo

Bed and Breakfast Piana dei Colli

 
Bed and Breakfast Piana dei Colli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bed and Breakfast Piana dei Colli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midtvejs mellem forstaden Mondello, som især er kendt for sin badestrand, og selve bycentrum ligger Bed & Breakfast Piana dei Colli i denne spændende villa fra 1700-tallet, der kaldes Villa Castelforte. Om man vil kalde stilen elegant, imposant eller hyggelig, er et spørgsmål om temperament, men man kommer ikke uden om, at stedet har charme.

Fru Gabriella bor i en af de 10 lejligheder, der blev skabt ved stedets istandsættelse for ca. 20 år siden. Manden og sønnen, begge ingeniører, ledte renoveringsarbejdet og har siden da været meget lidt hjemme, hvorfor 2 - 3 soveværelser, hvert med eget bad på gangen, udlejes til rejsende og turister, der ønsker at opleve Palermo fra dette skønne sted.

Læs mere om Bed and Breakfast Piana dei Colli

Vælger du at bo på Piana dei Colli, så skal man have bilen med, da stedets ligger afsides fra offentlige transporter. Fra stedet er der ca. 5 minutters kørsel til Mondello og 10 minutters kørsel til Palermo bycentrum (10 km til hovedbanegården)... Første gang man kommer til stedet, så kan det virke lidt indviklet, da det befinder sig for enden af en privat vej, men her kan vi også garantere fredelige og rolige omgivelser.

Morgenmaden serveres enten i spisesalen eller under en dækket terrasse i haven. Haven er en seværdighed for sig. Fru Gabriella har i mange år være regional sekretær for naturbeskyttelsesforeningen "Lega Ambiente" og har selv sået og plejet de tropiske og eksotiske planter, der vokser her. Hun har blomster fra alle kontinenter og frugttræer, hvis frugter modner i det næsten tropiske palermitanske klima. Her findes avocadoer, bananer osv., og en gang i mellem kommer haveklubber og botanikstuderende for at se nærmere på planterne.

Stedet er velegnet for korte ophold (min. 2 nætter) såvel som for en længere ferie. Har man aldrig oplevet Palermo, som har alle en spændende hovedstads karakteristika og hvor kulturelle og arkitektoniske træk fra tre kontinenter (Asien, Europa og Afrika) er blandet sammen, så er dette en god mulighed for at blande udflugter inde i byen med afslappende timer på stranden, hvor det er muligt at bade fra marts til november.

Alle værelserne er flot og stemningsfuldt møblerede. De råder over har eget badeværelse/toilet på gangen og ventilator samt fjernsyn. Der er parkering lige uden for villaen.

Prisen inkluderer morgenmad.
VIGTIGT: Der accepteres ikke børn under 12 år

Skjul teksten
 
 
search map