Påskeferie på Sicilien

Falconara Catania Selinunte Trapani
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Påskeferie på Sicilien er hele pakken: mildt klima, gode strandforhold, romantiske og historiske destinationer, regionsbunden gastronomi baseret på lokale råvarer og et både brutalt og mildt landskab, der strækker sig fra voldsomme vulkaner til lune laguner med frodige naturreservater imellem.

Her opfyldes drømmen om at møde både det autentiske Italien og det mere moderniserede ferielandskab med feriecentre langs kysten. Hvad mere kan man ønske sig af en påskeferie?

Drømmer I om at tage hul på ferieåret med en påskeferie, der kan det hele, kan I roligt overveje Sicilien som destination. En påskeferie til disse sydlige himmelstrøg kan både tilbyde dage ved stranden med sol og hav, med udflugter til små fiskerlejere, hvor man er filmstjerne i sin egen version af The Godfathers eller de mere sanselige film fra øen, som Postbudet og The Big Blue, med frokost på den lokale torveplads eller med aktiv adspredelse i naturreservatet Lo Zingaro.

Overvejer du at tilbringe påskeferien på Sicilien, så kontakt os og modtag forslag til en påskeferie på Italiens største ø.

 
 

Populært på Sicilien

search map