Agriturismo i Oasi di Vendicari på Sicilien

Agriturismo Pantanelli di Vendicari

 
Agriturismo Pantanelli di Vendicari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Pantanelli di Vendicari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Oasi di Vendicari og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forestil dig den særlige grønne farve fra oliven- og johannesbrødtræer blandet med det blå hav i baggrunden. Forestil dig den klare lys fra Middelhavet,der skinner over den hvide sten og den gule pastelfarve, der præger bygninger på den sydlige Sicilien. Og forestil dig at alt dette er omgivet af et naturreservat, der rummer et utal af fuglearter og blomster: velkommen til Pantanelli di Vendicari.

Afslapning med havudsigt og spændende udflugter i kort afstand

Her på Siciliens sydøstlige hjørne kan du glæde dig over afslapning og ro i det eksotiske Vendicari naturreservat, hvor gården ligger. Du vil dog ikke savne muligheder for at forlade din liggestol ved poolen og den gode udsigt over havet og give dig til en tur enten til fods eller på pedalerne; du kan vælge blandt flere stier og stoppe i vegetationen for birdwatching eller komme helt ud til en af reservatets strande for solbadning - nærmeste strand ligger kun 3 km fra gården. Vælger du at hoppe i bilen, så er der kort til den hyggelige havneby Marzamemi (7 km) - glem ikke at køre til barokbyerne Noto (11 km), Ragusa, Scicli og Modica, hvor man formåede at skabe storslået arkitektur efter en af de værste jordskælv, som Sicilien blev udsat for tilbage i 1693. Vi anbefaler at du har bil med for at få det mest ud af din ferie på Pantanelli di Vendicari, da du ikke kan regne med at komme hertil og dernæst bevæge dig med offentlig transport eller i taxi.

Læs mere om Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Tilbage i tiden... dog tæt på moderne bekvemmeligheder

Hvor der engang blev der fremstillet vin, som derefter blev lagt på fad og tønder, finder du i dag stilrigt indrettede lokaler, hvor de moderne enkle linjer harmonerer perfekt med traditionens solide hvide sten og charmerende gulve i terrakotta. Ved receptionen finder du wi-fi internetadgang, så du kan følge med i hvad der sker hjemme eller tjekke vejrudsigten - men du er ellers fri for vores tids stressende behov for konstant kontrol af nyhederne, så snart du bevæger dig væk. Vi kan især anbefale at nyde dagens sidste solskinstimer på den gode terrasse med havudsigt (et glas vin er helt passende her før man sætter sig ned til at nyde aftensmad).

Ny restaurant med solide traditioner

Gården tilhører den samme familie, der står bagved Tenute di Roccadia, der blev den første agriturismo, som åbnede på Sicilien. Familien er vokset, og da de kan deres kram, har de også udvidet deres aktivitet til denne gård, hvor restauranten er blevet indrettet i det store rum hvor vinpresserne stod engang. Vil du spise udendørs, så er det også muligt, og du vil kunne vælge din vinflaske mellem flere sicilienske etiketter, som smager absolut bedst under stjernehimlen. Stemningen er garanteret ligesom at råvarerne er af egen produktion enten herfra eller fra familiens anden agriturismo; olivenolie, grøntsager, pasta og mere end det!

Hvilket værelse vælger du mellem 18 hyggelige værelser?

Du bor enten i hovedbygningen eller i et af de to annekser, men værelsernes kategori afgøres ikke af placeringen. Vælger du et værelse af typen Baglio, så får du den laveste pris for overnatning med morgenmad i et godt værelse med aircondition, minibar samt privat bad med toilet og bruser samt hårtørrer. Vil du gerne have egen udeplads i form af veranda og havudsigt fra siden, så bør du vælge et værelse af typen Carrubo. Det bedste værelse på gården er også den eneste der har lille terrasse med flot havudsigt - det er et værelse til kun to personer og det kan jo være at du har en god årsag til at forkæle dig og din bedre halvdel under din næste ferie.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Pantanelli di Vendicari som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Pantanelli di Vendicari. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Bedømmelse af Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Pantanelli di Vendicari

Pænt og nydeligt sted, men der er ikke meget gård tilbage da alt er lavet om til gæsteværelser. Vi benyttede pga årstiden ikke poolen, størrelsen var vel et svømmetag og så skulle der vendes! Sikkert et godt sted om sommeren, havet ligger i nærheden, eller hvis man er fugle interesseret og tilbringe dagene i naturreservatet rundt om gården.

Om de bare havde en dårlig aften ved jeg ikke, men vi spiste på stedets restaurant og fik den dyreste og dårligste menu på turen - ikke en gang en kold hvidvin kunne de klare.

Læs mere
 
search map