Anmeldelser af Villa Favorita Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Favorita Relais

Læs personlige anmeldelser af Villa Favorita Relais som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Favorita Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Liv og rejsefælle fra Sundby - Nykøbing F boede på Hotel Villa Favorita i Noto fra d. 6. til d. 10. juli 2010.

Det var som sædvanlig en pragtfuld tur I havde sat sammen til os, vi er nu ret fascinerede af Sicilien, så der er vist til et par gange mere.

Villa Rizzo var stadig fantastisk, og godt at overnatte der, da vi havde været frygteligt tidligt oppe.

Zagarise var også bare så charmerende, og Mary gjorde alt hvad hun kunne for at vi skulle føle os tilpas. Vores lejlighed var dejlig, ren og pæn, og ligeledes vores terrasse, som vi nærmest delte med et par dejlige store hunde. Mary viste os hvordan de presser oliven, og der var også smagsprøver i køkkenet. Swimmingpool var så dejlig med udsigt over hendes olivenmarker. Men til de næste der skal dertil, skal man lige minde om, at gps viser vej dertil over Silasbjerget, og det er en rigtig dum og langsom rute, og vejene er dårlige. Det er bedre at følge den rute I havde beskrevet, men vi havde ikke tænkt på, at der kunne være flere forskellige måder at komme dertil på. Det passede godt med 3 overnatninger, der er ikke så frygtelig meget at se i området.

Og så Noto, der simpelthen er den smukkeste by, især om aftenen, hvor der står lys i alle gaderne. Villa Favorito var et flot sted, og havde en dejlig beliggenhed, værelser var dejlige. Men der var faktisk kun os, så det kunne godt virke lidt dødt. Poolområdet var dejligt, men ikke hvis familien har små børn med, for der var ingen børnebassin, og det var dybt overalt. Maden smagte godt, og et godt morgenbord. Modica også en flot by. Siracusa også en charmerende by, der er meget at se, bl.a.romersk og græsk amfiteater, og Dionysos øre i klipperne.

Og så var der San Marco langt inde i bjergene. Det er noget helt for selv. En vidunderlig udsigt, poolområde og spiseområde. DEt er virkelig toppen. Alexandra og de andre damer var så søde og hjertelige, og maden var pragtfuld. Man følte sig bare velkommen og der var masser af mennesker og optaget langt ud i fremtiden. Byen San Marco var også en meget sød lille by. I skriver, at man skal dreje til højre efter 2 sving, når man kører fra ved vejen mod San Marco, det er først helt oppe i selve byen man skal rette sig efter det, vi var flere der havde taget fejl af det. Vi var oppe på Etna, en kæmpe oplevelse.

Donna Regina var som det var sidste år, vi fik værelset da vi kom fra færgen om morgenen, og fik igen den skønneste morgenmad. Der var over 40 grader i Napoli, men vi fik da set mere af byen.

Vi vender tilbage til jer igen om mere Sicilien, muligvis vil vi til Pellopones næste år, men vi får se.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map