Feriebolig i Noto på Sicilien

Villa Favorita Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et typisk siciliansk landsted

Hotel Villa Favorita er en smuk gammel og typisk siciliansk villa fra 1700-tallet beliggende på landet mellem barokbyen Noto (4 km) og de gode strande ved Calabernardo (4 km). Villaen består af tre bygninger, som ligger rundt om en gårdplads. Her boede ejerne og deres tjenestefolk i sommermånederne i "de gode gamle dage". Den fine beliggenhed med den forfriskende brise fra havet er i dag suppleret med en dejlig swimmingpool, hvor du kan nyde tilværelsen, når ikke du er på opdagelse i lokalområdet.

Lækre lokale specialiteter

Hotellets restaurant baserer sin madlavning på gårdens og områdets produkter og traditioner. Varerne er dugfriske, og spisekortet ajourføres hver dag afhængigt af, hvad der kommer ind fra markerne og havet. Den dejlige terrasse er det perfekte sted til at nyde den sicilianske stemning og et godt lokalt måltid.

Læs mere om Villa Favorita Relais

Traditionelt indrettede værelser

Hotellet har 36 værelser i forskellige kategorier, som varierer lidt, både hvad angår indretning og størrelse. Nogle værelser er så store, at der kan være to opredninger, mens andre er mindre og uden ekstra plads. Alle værelser har aircondtion, minibar, TV og badeværelse med toilet og bruser eller karbad. Promotion-værelser er de billigste på hotellet. Vi kan ikke på forhånd garantere hvilken type værelse du får tildelt, eller hvilke faciliteter der er på værelset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map