Villa i Noto på Sicilien

Villa Bellavista

 
Villa Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Noto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Bellavista ligger på et udsigtsted lige uden for barokbyen Noto

Der er ca. 2 km fra huset til byens stemningsfulde centrum, hvor du ud over de mange barokke seværdigheder vil finde spisesteder, cafeér og indkøbsmuligheder. Huset er omgivet af en dejlig have med eget svømmebassin. Huset er veludstyret og har egen parkeringplads, grillområde, aircondition, opvaskemaskine og vaskemaskine, samt fjernsyn og DVD/CD-afspiller.

Læs mere om Villa Bellavista

Ved villaen er der et selvstændigt anneks så bedsteforældre kan rejse sammen med børnebørn og bo lige ved siden af. men det kan også benyttes af to familier der rejser sammen, da der er 8 sovepladser i alt.

Villa samt anneks med 6/8 sovepladser:
- Villaen består af rummelig opholdsstue med fjernsyn og sovesofa med to sovepladser (bedst til børn), spisekøkken med mikroovn, ovn og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og aircondition, soveværelse med to enkeltsenge og aircondition, et gæstetoilet og et badeværelse til med jacuzzi-karbad. I annekset er der et rummeligt soveværelse med dobbeltseng, køkken og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map