Hotel i Noto på Sicilien

Masseria degli Ulivi

<p>Eksempel på standardværelse</p>
<p>Eksempel på superiorværelse</p>
<p>Eksempel på standardværelse</p>
<p>Eksempel på superiorværelse</p>
<p>Eksempel på tresengsværelse</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med en flot beliggenhed midt i det smukke Monti Iblei-område med flotte olivenlunde og johannesbrødtræer er du garanteret et ophold i uimodståelige omgivelser. Stedet er således rigtigt godt for dem, der ønsker sig en afslappet ferie med mulighed for at nyde både landskabet samt de mange spændende byer, der findes i dette område.

En særdeles typisk baglio fra 1800-tallet

Bygningen er opført i attenhundredetallet og er meget karakteristisk for denne del af Sicilien. Den store indre gård er yderst smuk og her finder man udover receptionen også en restaurant der for nylig er tildelt mange lovprisninger af Gambero Rosso, Italiens førende madguide.

Læs mere om Masseria degli Ulivi

Stilfuld renovering efter de lokale traditioner

Man har hele vejen igennem forsøgt at anvende typiske materialer og restaurere gamle traditionelle materialer for at bevare stedets ånd og stil. Fx er værelserne indrettet med keramik fra Caltagirone og fine typiske sicilianske senge udført i jern.

Pool omgivet af olivenplantage

På stedet er der desuden en dejlig pool, hvor du kan hvile under solen eller nyde et glas vin i under skyggen af de århundredegamle oliven- samt johannesbrødtræer. Udover den gode restaurant finder du også vinbar. Parkeringsfaciliteter er en selvfølge ude på landet - vi råder alle til at komme frem i bil da det er ellers umuligt at bevæge sig uden medmindre man er villige til at ofre en hel del på taxa-kørsel.

Værelser med stemning

De 34 værelserne er smukt og enkelt indrettet, har alle flotte lofter i træ og smukke gulve og ligger enten i stueetagen eller på 1. sal. 4-sengsværelserne er i 2 plan med dobbeltseng på nederste etage og 2 enkeltsenge på hemsen. Alle værelser er udstyret med klimakontrol, som gør det muligt at justere temperaturen, TV og badeværelse med brusekabine.

Læs om værelserne på Masseria degli Ulivi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Masseria degli Ulivi

Læs personlige anmeldelser af Masseria degli Ulivi som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria degli Ulivi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Masseria degli Ulivi

Et virkelig godt og velfungerende sted med en meget god restaturant

Stedet var en positiv overraskelse i den forstand, at det faktisk tager sig bedre ud i virkeligheden end på billederne. Det er ikke luksuriøst, men meget velholdt og velfungerende. Pæne gode værelser, ditto udendørsarealer med meget stor pool, engelsktalende personale, og som det absolut bedste en god og meget prisvenlig restaurant (som udløser den 5. stjerne). Et lille men varieret menukort, med priser fra 13 til godt 20 euro pr ret (desserter mindre). Pæne portioner, man skal kæmpe hårdt for at spise mere end 2-3 retter. Ditto godt vinkort, gode sicilianske vine fra 20 euro. Meget fin morgenmadsbuffet også, særligt for den søde tand.
Beliggenheden var fin, det er ude på landet - google maps anbefales! - men beliggenheden er faktisk ret central i forhold til det man måtte ønske at se af byer, strande, bjergområder mv. på den del af øen.

Læs mere

Et godt sted - ganske enkelt

Værelset var lækkert og med gode senge, området er velholdt og der er en god restaurant. I bil er der en række fine udflugtsmål.

Læs mere

Bedømmelse af Masseria degli Ulivi

Rigtig flot hotel - værelset var fint og rent, dog udenfor wifi rækkevidde. Priserne i restauranten var lidt i den høje ende.

Læs mere

Meget fint sted

Fine boliger og gode omgivelser både ude og inde

Læs mere

Super dejlig ferie!

Masseria degli Ulivi er et super fint stille og roligt sted, som ligger lidt oppe i bjergene. Det værelse som vi havde fået var rigtig dejligt og indrettet med det, som er nødvendigt. Rent og pænt.
Der serveres noget rigtig dejlig mad i restauranten - og servicen er bestemt i top! Alle er super venlige og meget imødekommende, hvis man har noget på hjerte. Absolut et besøg værd!

Læs mere

Fantastisk dejligt sted

Masseria degli Ulivi er et fantastisk sted.....roligt , hyggeligt, dejligt indrettet og meget velholdt. Der er et meget imødekommende og hjælpsomt personale der stolte fortæller om "deres" dejlige sted.
Restauranten serverer god veltillavet mad....vi spiste der faktisk hver aften og prøvede derfor hele spisekortet... !!

Kan kun anbefales... Vi skal helt sikkert derned igen :-)

Læs mere
 
search map