Hotel i Noto på Sicilien

Masseria degli Ulivi

Eksempel på standardværelse Eksempel på superiorværelse Eksempel på standardværelse Eksempel på superiorværelse Eksempel på tresengsværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med en flot beliggenhed midt i det smukke Monti Iblei-område med flotte olivenlunde og johannesbrødtræer er du garanteret et ophold i uimodståelige omgivelser. Stedet er således rigtigt godt for dem, der ønsker sig en afslappet ferie med mulighed for at nyde både landskabet samt de mange spændende byer, der findes i dette område.

En særdeles typisk baglio fra 1800-tallet

Bygningen er opført i attenhundredetallet og er meget karakteristisk for denne del af Sicilien. Den store indre gård er yderst smuk og her finder man udover receptionen også en restaurant der for nylig er tildelt mange lovprisninger af Gambero Rosso, Italiens førende madguide.

Læs mere om Masseria degli Ulivi

Stilfuld renovering efter de lokale traditioner

Man har hele vejen igennem forsøgt at anvende typiske materialer og restaurere gamle traditionelle materialer for at bevare stedets ånd og stil. Fx er værelserne indrettet med keramik fra Caltagirone og fine typiske sicilianske senge udført i jern.

Pool omgivet af olivenplantage

På stedet er der desuden en dejlig pool, hvor du kan hvile under solen eller nyde et glas vin i under skyggen af de århundredegamle oliven- samt johannesbrødtræer. Udover den gode restaurant finder du også vinbar. Parkeringsfaciliteter er en selvfølge ude på landet - vi råder alle til at komme frem i bil da det er ellers umuligt at bevæge sig uden medmindre man er villige til at ofre en hel del på taxa-kørsel.

Værelser med stemning

De 34 værelserne er smukt og enkelt indrettet, har alle flotte lofter i træ og smukke gulve og ligger enten i stueetagen eller på 1. sal. 4-sengsværelserne er i 2 plan med dobbeltseng på nederste etage og 2 enkeltsenge på hemsen. Alle værelser er udstyret med klimakontrol, som gør det muligt at justere temperaturen, TV og badeværelse med brusekabine.

Læs om værelserne på Masseria degli Ulivi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map