Hotel i Noto på Sicilien

Casal di Noto Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En lille perle

I Noto-dalen midt i den skønne sydsicilianske natur, og ikke langt fra de kendte barokbyer Ragusa og Noto, ligger en af områdets små perler. Casal di Noto er et gammelt landsted fra det 18. århundrede, og har pga. den strategiske beliggenhed også haft militær betydning. I dag er det et yndet ferieresort med mange stamgæster, som sætter stor pris både på stedet, men også på den gode service. Der er ikke mere end 16 suiter, så det er ikke noget stort sted, hvilket kan være godt at vide, hvis du foretrækker en ferie i rolige omgivelser. 

Smagfulde omgivelser

Det gamle landsted har i sagens natur gennemgået en omfattende renovering, og man må sige, at arkitekten har gjort sig umage. Han har så vidt det har været muligt bevaret bygningernes oprindelige udseende, og det gælder både ude og inde. Til gengæld er indretningen super moderne, med vægt på god kvalitet og stilen er skandinavisk i en grad, så man næsten glemmer, at man ikke sidder hjemme i sin egen stue. Skulle du blive i tvivl, er det bare at kigge ud af vinduet. 

Et rigtigt livsnydersted

Du bor på en lille høj i et smukt landskab omgivet af oliventræer og nogle få palmer, og i klart vejr, kan du skimte havet i det fjerne. Her kan du nyde livet i fulde drag, både på din egen private terrasse, som indbyder til hygelige stunder med en god bog, men også ved swimmingpoolen, som ligger i den dejlige have. Her kan du slå dig ned på en af de behagelige solsenge under en skyggefuld parasol, - måske med en kølig forfriskning i hånden, mens du lytter til naturens lyde. Ja hvad mere kan man næsten ønske sig. 

I Comisario Montalbanos fodspor

Hører du til en af dem, der holder italienske kriminalserier, kender du måske allerede den legendariske Comisario Montalbano. Gør du det, ved du også hvilket fantastisk område, der venter dig, og det gælder både de smukke barokbyer men også de dejlige strande, som du finder inden for en afstand af ca. 15 km. Den nærmest by hedder Rosolini, og ligger ca. 3 km fra stedet. Det er en rigtig siciliansk by, med en dejlig stemning, og her bliver du hurtigt en del af lokalbefolkningen, for antallet af turister er forholdsvis begrænset netop i dette område. Det er også i Rosolini du finder de nærmeste restauranter, og de serverer naturligvis gode sicilianske specialiteter. Har du lyst til at lade bilen stå, kan du leje en cykel på stedet (efter tilgængelighed).

Smagfulde suiter m. køkken

Der er ikke mere end 16 suiter i forskellige kategorier på Casal di Noto. De er smagfuldt indrettet i skandinavisk stil, og størrelsesmæssigt ligger de mellem 30 og 80 m2. Alle har aircondition, fladskærms-TV med satellitprogrammer, gratis Wi-Fi, værdiboks, køkken med ovn og opvaskemaskine, samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Alle har et privat udendørs område, og rengøring udføres i begrænset omfang.

Læs mere om Casal di Noto Resort

Læs om værelserne på Casal di Noto Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map