Anmeldelser af Borgo Alto

 
Borgo Alto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Alto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Noto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Alto

Læs personlige anmeldelser af Borgo Alto som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Alto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte og mand fra Frederiksberg boede på Borgo Alto i Noto fra d. 31. juli til d. 14. august 2010.

Vi havde en fin tur, da vi lige havde fået skubbet os på plads i det syd-østlige hjørne af Sicilien. Her boede vi på Borgo Alto, som lå - og mentalt virkede - længere ude på landet, end vi nok havde ventet, og det havde været rart at vide på forhånd.
Stedet udmærker sig først og fremmest ved en formidabel udsigt over slette og hav og Syracusa i det fjerne. De grønne arealer omkring bolig og pool er indbydende anlagt, og her er fred og ro til fx at læse bøger.

Personalet var absolut venligt og imødekommende - og så måske ikke det mest professionelle.

Værelserne er af svingende kvalitet. Af forskellige grunde nåede vi at prøve 3.
Her var vi lidt utilfredse med, at der ikke var køleskab til rådighed (efter 3-4 dage fik vi et, men det fungerede dårligt). Udskiftning af håndklæder lå det også lidt tungt med.
Maden prøvede vi to aftner, den ene aften var det opvarmét og på ingen måde imponerende, den anden ganske udmærket. Når vi under de 14 dages ferie ikke spiste oftere på stedet skyldtes det nok især, at man uden videre fik serveret 4 (unavngivne) retter, og det var alt for meget i varmen.

I stedet tog vi ned til Cassibile til pizzaria/ristorante, "Nautico"
overfor Luigis Sanitet. Lidt skeptiske i første omgang ved synet af spisestedet lige ud til "hovedvejen", og der, hvor fanden tager ved fartglade motorcyklister og dødsforagtende bilister, sidder man, godt nok med lidt grønt imellem og parasoller slået op - og afventer spændt, hvad køkkenet kan udrette. Ikke miindst fordi spisekortet udelukkende står på italiensk, og værtsparret+ døtre kan et sted mellem 3 og 10 engelske gloser!
Vi blev overraskede over standarden. Det var en række dejlige retter, veltilberedte og med gode råvarer. Måske er fisk/skalddyr og pizzaer bedre end kødretter, og det havde vi ikke noget imod.
Samtidigt var det et sjovt sted at opleve, fordi de lokale benyttede det flittigt, og man tilsyneladende kendte hinanden på kryds og tværs.

En anden gang vælger vi at placere os et mere centralt sted, hvorfra det er mere overkommeligt at få set flere sevædigheder.
Denne ferie blev et møde med noget typisk italiensk, som det på en gang kunne være dræbende tålmodighedskrævende og ubetaleligt morsomt at opleve.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map