Feriebolig i Mondello på Sicilien

Addaura Hotel

 
Addaura Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Addaura Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mondello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Addaura har fået sit navn efter klippeområdet af samme navn, som ligger i udkanten af den hyggelige by Mondello, hvor du også finder palermitanernes favoritstrand. Palermo ligger så tæt på Mondello, at de lokale kan køre hertil med bus fra centrum, og det benytter de sig af. Det er også i dette område at storbyens bedre borgerskab har deres villaer og sommerhuse, hvor de kan trække sig tilbage i weekenden, så selskabet fejler ikke noget.

Gode fælles faciliteter

Addaura Hotel ligger langs kystvejen i gåafstand fra Mondellos havpromenade (ca. 1 km). Komplekset består af flere afdelinger, bl.a. et hotel, men også en fløj med ferielejligheder samt et kongrescenter. I stueetagen finder du receptionen og restauranten imens værelserne ligger på de øvrige etager. I haven mellem hotellet og det anneks, som huser lejlighederne, er der en dejlig swimmingpool med en afdeling for familiens mindste samt en solterrasse med liggestole og parasoller - og derfra er der også havudsigt. Kysten ved hotellet består af klipper, og derfor kan det ikke anbefales at bade netop her. Ved poolen arrangeres der fra tid til anden særlige aftener med sicilianske specialiteter, som dog også kan smages på restauranten, hvis du vil prøve andet end den internationale kokkenkunst.

Læs mere om Addaura Hotel

Kombiner sol og strand med pulserende storbyliv

Addaura Hotel er efter vores opfattelse et godt valg for dig som vil besøge og udforske Palermo samtidig med at du vil slappe af ved vandet. Desuden bør Mondellos havpromenaden ikke undervurderes, da den byder på en livlig og charmerende atmosfære både om dagen som aftenen og det er både i de varme sommermåneder samt forår og efterår. De lokale palermitanere strømmer nemlig hertil så snart solen er på himlen og tillader en svømmetur i det smukke krystalklare havvand.

Værelser med god komfort

Hotelværelserne er enkelt indrettede og har alle aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Flere af hotellets værelser har privat balkon, og nogen har oven i købet havudsigt, men det har vi ikke mulighed for at garantere på forhånd, men tal med receptionen ved ankomst, så forsøger de gerne at hjælpe.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Addaura Hotel

Læs personlige anmeldelser af Addaura Hotel som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Addaura Hotel. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Addaura Hotel

Læs mere
 
search map