Feriebolig i Mondello på Sicilien

Addaura Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Addaura har fået sit navn efter klippeområdet af samme navn, som ligger i udkanten af den hyggelige by Mondello, hvor du også finder palermitanernes favoritstrand. Palermo ligger så tæt på Mondello, at de lokale kan køre hertil med bus fra centrum, og det benytter de sig af. Det er også i dette område at storbyens bedre borgerskab har deres villaer og sommerhuse, hvor de kan trække sig tilbage i weekenden, så selskabet fejler ikke noget.

Gode fælles faciliteter

Addaura Hotel ligger langs kystvejen i gåafstand fra Mondellos havpromenade (ca. 1 km). Komplekset består af flere afdelinger, bl.a. et hotel, men også en fløj med ferielejligheder samt et kongrescenter. I stueetagen finder du receptionen og restauranten imens værelserne ligger på de øvrige etager. I haven mellem hotellet og det anneks, som huser lejlighederne, er der en dejlig swimmingpool med en afdeling for familiens mindste samt en solterrasse med liggestole og parasoller - og derfra er der også havudsigt. Kysten ved hotellet består af klipper, og derfor kan det ikke anbefales at bade netop her. Ved poolen arrangeres der fra tid til anden særlige aftener med sicilianske specialiteter, som dog også kan smages på restauranten, hvis du vil prøve andet end den internationale kokkenkunst.

Læs mere om Addaura Hotel

Kombiner sol og strand med pulserende storbyliv

Addaura Hotel er efter vores opfattelse et godt valg for dig som vil besøge og udforske Palermo samtidig med at du vil slappe af ved vandet. Desuden bør Mondellos havpromenaden ikke undervurderes, da den byder på en livlig og charmerende atmosfære både om dagen som aftenen og det er både i de varme sommermåneder samt forår og efterår. De lokale palermitanere strømmer nemlig hertil så snart solen er på himlen og tillader en svømmetur i det smukke krystalklare havvand.

Værelser med god komfort

Hotelværelserne er enkelt indrettede og har alle aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Flere af hotellets værelser har privat balkon, og nogen har oven i købet havudsigt, men det har vi ikke mulighed for at garantere på forhånd, men tal med receptionen ved ankomst, så forsøger de gerne at hjælpe.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map