Anmeldelser af Villa San Filippo

 
Villa San Filippo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa San Filippo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Modica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa San Filippo

Læs personlige anmeldelser af Villa San Filippo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa San Filippo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et autentisk syditalien

Villa San Filippo er indbegrebet af Siciliansk charme, varme og autenticitet. Vi boede i en længe til selve hovedhuset, lejligheden Gelsomino. Køkkenet var lille men fungerede fint. Vi blev budt på middag (på husets regning) da vi ankom for sent til at kunne købe ind og næste morgen tilbød de os morgenmad. Vi følte os virkelig velkomne! Middag kan købes på stedet til 16 Euro pr. person inkl. vin og kaffe. Morgenmad til 6 Euro.
De billeder af lejlighederne som In-Italia viser kunne vi dog ikke genkende. De må være taget fra hovedhuset. Omgivelserne var utroligt hyggelige. Poolen super dejlig.
Sidste aften tændte vi op i pizzaovnen og flere familier hyggede sig med lokal vin og pizza i den smukke gård.

Anbefaling til kommende gæster

Tur til barokbyen Scicli kan anbefales og også en tur til Etna kan gøres på en dag. Kør til Nicolosi og tag kabelcar til Sapienza. Derfra kan man gå op til et krater på 1-1½ time. Vi tog til Syrakus og hvis man er der kl. 10 kan man opleve et fantastisk grønt og fiskemarked. Et lille museum om Arkimedes kan også anbefales.
Indkøbsmulighederne i Modica er fine, f.eks. Conad har en rigtig fin charcuteriafdeling med oste, og antipasti og en bager med virkelig godt brød.

Villa San Filippo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa San Filippo
Treværelseslejlighed Gelsomino 3 med 4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Lasse og familie fra Gistrup boede på Villa San Filippo i Modica fra d. 12. til d. 19. juli 2010.

Vi blev ikke afkrævet hverken depositum eller forbrugsafgifter... Lejligheden Gelso 3: Der er ikke tv som nævnt i oversigten, men der er aircondition (?? i jeres facilitets-skema). Vi savnede ikke tv, men var glade for aircon. Velbeskrivelse: Beskrivelsen passer fint, men der er ikke grusvej til sidst - asfalt hele vejen. Man skal fortsætte, selv om der er skiltet 'Blind vej'. Der er meget stille og roligt - en fordel eller ulempe efter temperament! Der er en længere rejse op til poolen med mange trapper.

TIP til udflugt: Vi kørte ca. 35 km mod øst til området mellem Pachino og Noto. Her ligger det skønne Vendicari-naturområde (skiltet fra SP19) med vandremuligheder langs kysten. Her er fugleområder, bademuligheder, ruiner, spor af oldtidsveje og de renoverede rester af en tunkonservesfabrik fra områdets storhedstid. Godt skiltet og afmærket - en udflugt værd! Fri adgang efter betaling af 3 € for parkering.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map