Agriturismo i Modica på Sicilien

Villa San Filippo

 
Villa San Filippo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa San Filippo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Modica og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I det eksotiske landskab uden for barokbyen Modica, ligger denne villa, der oprindeligt er bygget i slutningen af 1700-tallet. Forestil dig et ægte adelspalæ, hvor de flotte arkitektoniske træk i dag er blandet med en stemning af forfald og ro.

Ejendommen har altid været beboet og har været udsat for mange kreative indfald fra adelsfamilien. Hvis én af de tidligere, nu afdøde ejere fandt på at omdanne en stue til køkken eller læsesal, så blev der hurtigt rejst en væg eller installeret et komfur, hvorfor hvert rum er noget for sig selv, både hvad angår indretning og plads. Der er egentlig ikke tale om luksusboliger, selvom den herskabelige ånd er tilstede.

Læs mere om Villa San Filippo

Parken der hører til villaen, rummer både århundrede gamle palmer og træer samt et moderne svømmebassin med tilhørende solterrasse. Bassinet er aflangt og forholdsvist smalt udformet, og dermed glimrende til en svømmetur. Blandt træerne er der flere små hyggekroge og terrasser med bord og stole, hvor man kan nyde det gode vejr og den gode lokale vin. Efter aftale med Michele, Muni eller Anna Maria kan man spise på stedet, og eventuelt deltage i middagens tilberedning.

Boligerne er som beskrevet meget forskelligt indrettede. Stemningen og omgangstonen er uformel og afslappet, og du skal være parat til at møde firben og edderkopper lige uden for døren... og ja, også skorpioner (i Italien er skorpionerne meget små og ikke giftige). Bemærk at inden du går ind på villaens område, ligger der et forladt landhus, som måske kan virke en anelse "skæmmende" på nogen.

Lejlighederne på Villa San Filippo

Etværelseslejlighed Forno med 2 sovepladser (forhøjet stueetage)

lejlighed Forno ligger i en høj stueetage og består af alrum med køkkenhjørne og to sovepladser samt badeværelse med toilet og bruser. Ved lejligheden er der terrasse med parasol og liggestole.

Toværelseslejlighed Gelso med 2 sovepladser (stueetage)

lejligheden Gelso ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Foran lejligheden er der terrasse med parasol og liggestole. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Treværelseslejlighed Gelsomino 3 med 4 sovepladser (stueetage)

lejligheden Gelsomino ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Foran lejlighed er der terrasse med parasol og liggestole. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Treværelseslejlighed Noce med 4 sovepladser (stueetage / forhøjet stueetage)

lejlighed Noce er fordelt på to etager. I stueetagen findes opholdsstue, køkken og badeværelse med toilet og bruser. Den forhøjede stueetage indeholder soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge. Ved lejligheden er der en terrasse med parasol og liggestole.

Fireværelseslejlighed Le Palme med 6 sovepladser (stueetage)

Lejlighed Le Palme er kæmpestor (ca. 200 m²) og består egentlig af to separate afdelinger. Der er nemlig et særskilt værelse med dobbeltseng, eget tekøkken og toiletrum samt tilhørende terrasse med udendørs bruser. Den anden del af Le Palme består af køkken, opholdsstue, spisestue, to soveværelser med dobbeltseng, to badeværelser med toilet og bruser samt garderoberum. Ved lejligheden er der en stor terrasse og have.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa San Filippo

Læs personlige anmeldelser af Villa San Filippo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa San Filippo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et autentisk syditalien

Villa San Filippo er indbegrebet af Siciliansk charme, varme og autenticitet. Vi boede i en længe til selve hovedhuset, lejligheden Gelsomino. Køkkenet var lille men fungerede fint. Vi blev budt på middag (på husets regning) da vi ankom for sent til at kunne købe ind og næste morgen tilbød de os morgenmad. Vi følte os virkelig velkomne! Middag kan købes på stedet til 16 Euro pr. person inkl. vin og kaffe. Morgenmad til 6 Euro.
De billeder af lejlighederne som In-Italia viser kunne vi dog ikke genkende. De må være taget fra hovedhuset. Omgivelserne var utroligt hyggelige. Poolen super dejlig.
Sidste aften tændte vi op i pizzaovnen og flere familier hyggede sig med lokal vin og pizza i den smukke gård.

Læs mere

Lasse og familie fra Gistrup boede på Villa San Filippo i Modica fra d. 12. til d. 19. juli 2010.

Vi blev ikke afkrævet hverken depositum eller forbrugsafgifter... Lejligheden Gelso 3: Der er ikke tv som nævnt i oversigten, men der er aircondition (?? i jeres facilitets-skema). Vi savnede ikke tv, men var glade for aircon. Velbeskrivelse: Beskrivelsen passer fint, men der er ikke grusvej til sidst - asfalt hele vejen. Man skal fortsætte, selv om der er skiltet 'Blind vej'. Der er meget stille og roligt - en fordel eller ulempe efter temperament! Der er en længere rejse op til poolen med mange trapper.

TIP til udflugt: Vi kørte ca. 35 km mod øst til området mellem Pachino og Noto. Her ligger det skønne Vendicari-naturområde (skiltet fra SP19) med vandremuligheder langs kysten. Her er fugleområder, bademuligheder, ruiner, spor af oldtidsveje og de renoverede rester af en tunkonservesfabrik fra områdets storhedstid. Godt skiltet og afmærket - en udflugt værd! Fri adgang efter betaling af 3 € for parkering.

Læs mere
 
search map