Hotel i Modica på Sicilien

Torre Don Virgilio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Torre Don Virgilio er en gammel gård, som er gennemrenoveret i autentisk og rustik stil kombineret med moderne bekvemmeligheder. Den ligger blot et kvarters kørsel fra den kendte barokby Modica, og er placeret midt ude på landet omgivet af oliventræer. Stedet er præget af fred og ro, og det kræver en bil at komme omkring i lokalområdet. Torre Don Virgilio er et godt udgangspunkt til at udforske den sydøstlige del af Sicilien. På mindre end en time, kan du nå til både Ragusa, Noto, Siracusa og naturligvis også til havet, hvis du får lyst til en dag på stranden.

Både for de aktive og de mindre aktive

Den "fredelige" beliggenhed gør at der er brug for gode faciliteter og services, og det finder du på Torre Don Virgilio. Den velholdte have er et dejligt sted at slappe af ved swimmingpoolen. De behagelige solsenge og parasoller giver dig mulighed for at drømme dig helt ind i din bog, mens du nyder naturens lyde. Hvis du har lyst til at udforske den nærmeste omegn uden bil, kan du spørge personalet om mulighed for at låne en mountainbike. Andre forslag kunne være en tur på hesteryg eller bådudflugt til Malta eller langs kysten - så der er muligheder både for de aktive og de mindre aktive.

Læs mere om Torre Don Virgilio

Her lever du på siciliansk

Hvad angår gastronomi, er du i gode hænder. På Torre Don Virgilio handler meget om mad og drikke. De hjemmelavede kager og tærter smager rigtig godt, og derudover har morgenmadsbuffeten et godt udvalg af økologiske produkter både i den søde og den salte afdeling. Fra tid til anden arrangeres der smagning af både vin og oliven. Køkkenet er baseret på traditionelle sicilianske opskrifter, som naturligvis er præget af årstidens udbud, så det er det perfekte sted til at finde ud af, hvad livet på Sicilien kogekunst i virkeligheden handler om. I løbet af dagen kan du få en let snack og andre forfriskninger i baren, og har du lyst til en stille stund, kan du benytte det lille bibliotek, eller TV-rummet. Der er gratis wi-fi på hele området, og det er naturligvis ikke noget problem at finde plads til bilen.

Autentiske værelser

Torre Don Virgilio er et lille sted med blot 16 værelser i forskellige kategorier og rustik stil. Alle værelser har aircondition, satellit TV, minibar og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Torre Don Virgilio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map