Hotel i Modica på Sicilien

Modica Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Modica er måske ikke den by du først tænker på, når du skal på byferie, men hvis du overvejer at tage på rundrejse på Sicilien, vil vi anbefale, at du vælger at tilbringe et par dage i denne historiske by. Faktisk er Modica nærmeste nabo til den noget mere kendte barok-by Ragusa, som du måske kender fra TV-serien om kommissær Montalbano, og begge byer er med på UNESCO’s liste over verdensarv. Ragusa er en sand perle, når det kommer til arkitektur, og byens historiske centrum, er en hel rejse værd. Modica er bygget i en bjergkløft, og for at komme til centrum, skal du bl.a. krydse en yderst spektakulær bro. Modica er kendt for sit smagfulde køkken, de gode vine og den berømte chokolade. Modica’s mest kendte monument er kirken St. George, som er et barokt mesterværk. Geografisk er Modica en perfekt base til at udforske den sydøstlige del af Sicilien.

Et skønt tilflugtssted

Modica Palace er et moderne hotel, som tilbyder god komfort til en fornuftig pris. De fleste bor her kun nogle få dage, nok til at udforske de største attraktioner i omegnen. Personalet vil gøre alt hvad de kan, for at du får en god ferie, og både service og faciliteter har et fornuftigt niveau. Hotellets største plus er uden tvivl haven og den dejlige pool pool med solsenge, parasoller og en stor terrasse. Haven er det perfekte sted til at nyde en forfriskning, mens du læser en god bog efter dagens oplevelser i Modica og omegn..

Læs mere om Modica Palace Hotel

God service

Modica Palace er et godt sted til alle typer af rejsende. Selv hvis du rejser med din familie, er der et lille legeområde i den store have. Imens kan du slappe af ved poolen eller nyde en gang massage. Baren er et dejligt sted at nyde din yndlingsdrink, hvis ikke vejret er til at sidde udendørs. Det samme gælder for restauranten, som serverer en fornuftig buffet om morgenen, og om aftenen er køkkenet specialiseret i sicilianske retter. Alt i alt kan vi kun sige, at Modica Palace yder en glimrende service inkl. gratis wi-fi på hele hotellet og gratis parkering.

Moderne lyse værelser

Modica Palace Hotel har i alt 33 komfortable og nydeligt indrettede værelser. De er forsynet med alle modern bekvemmeligheder som aircondition, satellite TV, minibar, værdiboks, wi-fi, skrivebord samt bad med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Modica Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map