Villa i Mirto på Sicilien

Casaletto degli Aranci

 
Casaletto degli Aranci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casaletto degli Aranci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mirto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Casaletto degli Aranci ligger langs den gamle landevej - der i dag er næsten ubenyttet - som fører fra Mirto oppe i Nebrodi-bjergene ned til Fitalia-dalen og havet.

Placering nær landsy

Fra huset er der ca. 2 km til Mirto by, hvor du finder indkøbsmuligheder. Spisesteder findes både i byen og ude på landet ved vejene, hvor de lokale kommer for at få en snack eller en hurtig frokost med et glas vin i løbet af deres arbejdsdag.

Læs mere om Casaletto degli Aranci

Hus med udsigt

Huset ligger flot på en bjergskråning med udsigt over havet og de Æoliske Øer på horisonten. Ved huset er der parkeringsplads, grill i haven, terrasse med parasol og havemøbler samt en pool på 5 x 9 meter.

Have med appelsintræer

I haven er der de karakteristiske appelsintræer, som du selv kan plukke frugterne af, fra midten af november til slutningen af april. Huset tilhører nemlig en større bondegård, som producerer glimrende olivenolie, appelsiner, citroner og - i mindre mængder - andre slags frugt.

Skjul teksten
 
 
search map