Villa i Mirto på Sicilien

Casaletto degli Aranci

 
Casaletto degli Aranci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casaletto degli Aranci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mirto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Casaletto degli Aranci ligger langs den gamle landevej - der i dag er næsten ubenyttet - som fører fra Mirto oppe i Nebrodi-bjergene ned til Fitalia-dalen og havet.

Placering nær landsy

Fra huset er der ca. 2 km til Mirto by, hvor du finder indkøbsmuligheder. Spisesteder findes både i byen og ude på landet ved vejene, hvor de lokale kommer for at få en snack eller en hurtig frokost med et glas vin i løbet af deres arbejdsdag.

Læs mere om Casaletto degli Aranci

Hus med udsigt

Huset ligger flot på en bjergskråning med udsigt over havet og de Æoliske Øer på horisonten. Ved huset er der parkeringsplads, grill i haven, terrasse med parasol og havemøbler samt en pool på 5 x 9 meter.

Have med appelsintræer

I haven er der de karakteristiske appelsintræer, som du selv kan plukke frugterne af, fra midten af november til slutningen af april. Huset tilhører nemlig en større bondegård, som producerer glimrende olivenolie, appelsiner, citroner og - i mindre mængder - andre slags frugt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casaletto degli Aranci

Læs personlige anmeldelser af Casaletto degli Aranci som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casaletto degli Aranci. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Casaletto degli Aranci

Autentisk og hyggeligt

Super dejligt feriehus i de skønneste omgivelser. Bedre udsigt findes vel næppe. Hvis man skulle ønske sig noget ku det måske være lidt bedre solsenge. Nogle af dem var ret ustabile og liggestolene var gået i stykker. Et ganske dejligt poolområde.
Anita vores kontaktperson var særdeles hjælpsom og imødekommende. Vi korsponderede løbende med hende om indkøbsmuligheder og udflugtsmål.

Læs mere

Fin velkomst til et flot beliggende hus.

Velfungerende hus, pool og dejlige omgivelser.
En enkelt liggestol fungerede ikke optimalt, men alt ellers ok.

Læs mere

Sommer 2015

Dejligt rustikt hus med godt køkken, dog kunne det være rart med en overdækket terrasse. Fin swimming pool, men ikke særlig dyb.

Læs mere

René og rejsefæller fra Greve boede på Casaletto degli Aranci i Mirto fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Det var en super ferie, huset er helt perfekt, og sikken en udsigt. Mirto by var en lille og hyggelig by, man kunne mærke på butiks personalet efter man havde været der en gang, de hilste og der var altid tid til en snak.

Palermo by, pyha pyha, også selv i bil, det var en oplevelse for sig. Cefalù har nok den fedeste strand, en masse bøljer, sand strand, helt i top.

Det er ikke sidste gang jeg henvender mig til jer vedr. ferie.

Læs mere

Gitte og familie fra Egå boede på Casaletto degli Aranci i Mirto fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Vi har været meget tilfredse med vores ophold i Mirto. Vi oplevede nu ikke Mirto for byen, man handler i er helt klart Rocca di Caprileone. Det er for svært at finde frem til butikkerne i Mirto og ingen taler engelsk og forstår heller ej fransk. Der er er kortere til RDC i dalen, og et meget større udvalg af butikker. Der er bl.a. en fantastisk bager på torvet i byen og meget billig.

Stedet vi boede, var præcis som vi drømte om, lige så smukt og varmt. Det eneste vi kan klage på, var at vi ikke kunne spise udenfor pga. af hvepse. Lige så snart de lugtede maden, var de der med det samme, og vi ved faktisk ikke, hvordan vi kan undgå det, men det undersøger vi til næste år.

Hvis vi skal give et tip må det være om turen til Etna fra Mirto. Vi kan kun anbefale den korteste vej, som er en rigtig bjergtur, hvis man ikke har den mindste tendens til køresyge. Og i vores tilfælde endte det med, at alle var forkvalmede og en af vores drenge kastede op. Turen er utrolig smuk, man kører gennem Nebrodi reservatet, som er meget frodigt og fyldt med løvskov. Men vejen snor sig op og ned, og man kan kun kører 40 km i timen, hvilket betyder at turen tager ca. 3 timer i bil. Hvilket er længere end hvis man havde taget motorvejen via Messina, som er ca. 100 km længere. Når man kører bjergvejen lander man også på nordsiden af Etna og det betyder, at der kun er to muligheder op til vulkanen - til fods eller med bus. Fra sydsiden er der mange flere muligheder, som vi desværre ikke oplevede.

Læs mere

Bedømmelse af Casaletto degli Aranci

Læs mere
 
search map