Hotel i Mirto på Sicilien

Borgo d'Orlando

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Borgo d'Orlando ligger på et udsigtsted ved Fitaliadalen. Du har to timers kørsel hertil fra Catania eller Palermos lufthavne - og det gode ved det er, at der er motorvej hele vejen på nær de sidste 1,2 km.

Det oser af historie

Det nuværende Borgo d'Orlando har eksisteret i mere end 10 århundreder og har tilpasset sig de omskiftelige tider. Dengang havet lå for enden af skråningen, fungerede bygningen som told for de skibe, der sejlede ind til havnen. På grund af et katastrofalt jordskred, der kom fra bjergene, blev området mellem bjergene lukket til, og havet blev trukket tilbage. Tolden blev derfor flyttet, og bygningen blev i lang tid brugt som posthus for de rejsende, der bevægede sig mellem Messina og Palermo eller på Siciliens nordkyst. Da posthuset ikke længere blev brugt, udviklede stationen sig til et lille samfund med en mindre kirke, bondegårde og lager, og det fortsatte frem til 1980. Her blev stedet forladt og derefter ødelagt af vejr og vind, indtil den nuværende ejer købte grunden.

Læs mere om Borgo d'Orlando

Stor pool med stor terrasse

Ved Borgo d'Orlando finder du et stor og lækkert poolområde med god plads til alle gæsterne. Der er rigelig plads omkring pool samt det rigtige antal solsenge og parasoller, så du og alle gæsterne kan ligge og nyde at solbade samtidigt. Pool har et lille vandfald, som du sikkert vil nyde at stikke hovedet under. Mod syd har du udsigt mod bygning og de flotte grønne bjerg i baggrunden, mod norden ser du havet og de Æoliske øer. Mellem Borgo d'Orlando og havet ligger der en motorvejsbro, der ikke hindrer havudsigt men står alligevel i midten; ved solopgangen og -nedgangen giver det nogle særlige geometriske skyggelinjer, som kan være sjove at fotografere.

Spis lokalt, spis godt

Restauranten ligger særskilt fra værelserne. Til restauranten hører der til en flot terrasse, hvor det er en fornøjelse at side og nyde morgenmaden eller aftenmaden, så længe vejret tillader det. Du kan sidde her i skyggen under de store parasoller eller i solen om morgenen eller til frokost. Køkkenet benytter sig af de lokale råvarer fra bjergene, fra dalen og fra havet. I Nebrodi bjergene er der slow food præsidier. Udover produktion af den berømte Nebrodis sorte svin finder du piacentino-ost samt honning af de sicilianske sorte bier. De antikke kornarter præger mange af de lokale produktion af brød og pasta; det gør at maden er mere smagfuld og mere fordøjelig samtidigt.
Vinkortet er ikke stort og byder på et godt udvalg af sicilianske og italienske vine (i de fleste tilfælde stammer vinene fra gårde, som benytter sig af Irritecs vandingsystemer.

Gå på opdalgelse i Nebrodi Naturpark

Nebrodi Naturpark ligger får km op ad dalen. Du kan nemt komme ud i naturen og bade under unikke vandfald, beundre maleriske landskaber og afprøve dine kræfter på de smukke trekking router. I de små landsbyer der ligger på toppen af høje tinder finder du små spisesteder hvor du nok skal fagte med armene for at få serveret de lokale madbidder med et glas vin, der her er særlig rustik og robust.
Hvis du vil sejle langs kysten eller mod de Æoliske øer er dette muligt fra enten Capo d'Orlando eller Sant'Agata di Militello havn. På Borgo d'Orlando reception vil du få mere inspiration for at besøge de lokale torvmarkeder og koncerter, der især i sommermånederne arrangeres i byerne i nærheden med fri adgang for alle.

Hvil på komfortable værelser

Der er virkeligt højt til loftet på alle Borgo d'Orlando værelser. Indretning er stilrig og enkelt og står i kontrast med bygning antikke linjer og gammeldags materialer. Belysning er behagelig og diffus. Værelserne er alle udstyret med aircondition, minibar, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, stort brusebad og hårtørrer. Tre af værelserne har egen terrasse lige ved indgangen, et fjerde rum har privat terrasse lige rundt om hjørnet. Ingen af værelserne har ekstra senge: Rejser du med børne kan du booke to connecting rooms.

Værelserne på Borgo d'Orlando

Dobbeltværelse (superior)

De to superiorværelserne er ca. 20 m² og råder over aircondition, minibar, værdiboks og wi-fi internetforbindelse. Det ene værelse ligger i stueetagen imens det andet befinder sig på første sal (ingen elevator). De indeholder dobbeltseng og badeværelse med toilet, stor bruser og hårtørrer. Der er ikke mulighed for en ekstra opredning.

Dobbeltværelse (deluxe)

Deluxe værelserne er ca. 22-24 m². To af dem ligger i stueetagen og det sidste på første sal (ingen elevator). De råder over aircondition, minibar, værdiboks og wi-fi internetforbindelse. Værelserne indeholder dobbeltseng og badeværelse med toilet, stor bruser og hårtørrer. Der er ikke mulighed for en ekstra opredning men der er mulighed for en barneseng.

Dobbeltværelse (queen deluxe romantic) m. privat terrasse

Det eneste værelse af denne type ligger i stueetagen og er ca. 20 m². Det råder over aircondition, minibar, værdiboks og wi-fi internetforbindelse. Udover dobbeltseng findes her badeværelse med toilet, stor bruser og hårtørrer. Der er ikke mulighed for en ekstra opredning.

Firesengssuiteværelse (family deluxe)

Flere værelser på stedet har connecting døre til det sideliggende værelse således at der dannes Family Deluxe værelser. De består som sagt af to separate soveværelser, hvert med eget bad og er ca. 42 - 48 m² store. To af dem ligger i stueetagen og det sidste på første sal. De råder over aircondition, minibar, værdiboks og wi-fi internetforbindelse. Værelserne err velegnet til familier - der er ikke mulighed for en ekstra opredning men en ekstra barneseng kan sagtens være på det ene af de to rum..

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo d'Orlando

Læs personlige anmeldelser af Borgo d'Orlando som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo d'Orlando. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Borgo d'Orlando

Læs mere
 
search map