Anmeldelser af Villa Palmento di Maria

Udsigt over Etna fra haven
 
Villa Palmento di Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Palmento di Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Palmento di Maria

Læs personlige anmeldelser af Villa Palmento di Maria som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Palmento di Maria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Unik villa midt i frugtplantage

Huset er rustikt og flot restaureret, og indretningen er smagfuld og gennemført italiensk. Vi blev positivt overrasket over, hvor lækkert huset og omgivelserne er - det er svært at se på billederne. Vi var tre par afsted (et par med barn + to sæt bedsteforældre), og man kan både være sammen og hver for sig i huset, hvilket vi syntes, var dejligt.

Værtsparret var utroligt servicemindet og tog sig god tid til at vise os rundt i huset, da vi ankom, selvom vi var forsinket og derfor først var fremme var 23-tiden om aftenen. Vi spurgte, om de havde en høj barnestol til spisebordet, hvilket de ikke havde, og det var sådan set okay, da vi ikke var blevet stillet dette i udsigt. Men dagen efter kom de forbi med en helt ny barnestol, som de havde købt - så nu er der altså sådan en i huset :) Det er da god service!

Huset ligger i øvrigt på en gammel frugtplantage, så under hele vores ophold i slutningen af september kunne vi plukke modne figner, blommer, pærer, æbler, nødder med mere. Meget lækkert.

Anbefaling til kommende gæster

Tag nogle fyrfadslys i tasken - huset er ikke belyst specielt hyggeligt, men lidt levende lys gør meget ved det.

Huset ligger i Nationalparken Etna. Derfor er der ikke de store indkøbsmuligheder i nærheden. Der er dog en købmand i Milo (10 minutter i bil), som både har brød, dagligvarer, frugt og grønt. Men et reelt supermarked med et godt udvalg at oste, kød med mere skal man køre længere efter.

Et par kilometer længere oppe ad bjerget ligger en ganske udmærket restaurant, som vi spadserede op til og spiste frokost.

Villa Palmento di Maria
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Palmento di Maria
Villa med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map