Feriebolig i Milo på Sicilien

Villa Palmento di Maria

Udsigt over Etna fra haven Grillområde bag ved huset Den enorme opholdsstue Køkken med stenovn Gang med brændeovn Spisestuen Den mindste opholdsstue med pejs og hems Lille stue med sovesofa Lille stue med sovesofa Det store soverum i to plan Den mindste opholdsstue med pejs og hems Dobbeltseng på den åbne hems
 
Villa Palmento di Maria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Palmento di Maria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Milo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kun 12 km fra Siciliens østlige kystlinje ved Giarre, men alligevel i 1.000 meters højde over havet, ligger dette stemningsfulde hus opført i lavasten, dengang hverken telefon eller flymaskiner var blevet opfundet endnu. Hvis 1.000 meter synes højt, skal du vide, at der er næsten 3.000 meter længere op ad bjerget for at nå toppen af den fredeligste aktive vulkan i hele Europa.

Udsigt til et enestående landskab

Etna rejser sig nemlig mod vest og udgør den mest interessante del af landskabet, der præges af stærke farvekontraster mellem den sorte lavasten og den frodige vegation med farverige blomster samt det blå hav. Huset ligger i Etna naturpark i fredelige omgivelser, men der er kun 30 km til Catania travle og eksotiske gader og markeder samt kun 25 km til Taorminas internationale miljø, hvis man nu skulle savne andre turister. I haven ved huset er der virkelig god plads til at solbade og slappe af. Bagved huset med udsigt over Etnas højeste krater er der installeret et grill-område og en fritstående pool, 4,9 meter bred og 120 cm dyb (det er desværre ikke tilladt at bygge svømmebassiner i selve naturparken).

Læs mere om Villa Palmento di Maria

Flot traditionelt hus bygget med lavasten

Huset er en typisk eksempel på gamle olivenpresser (trappitu) og vinkælder (palmento) i området omkring Catania. Det er helt bygget med lavasten, og mange af værelserne, der engang var arbejdsrum, har endnu de originale gulve og lofter. Dér, hvor disse er blevet udskiftet, har man alligevel brugt de traditionelle byggematerialer og teknikker. Det er et hus med sjæl. Der er ikke aircondition - på disse højder er varmen absolut vigtigere især om natten, og huset er effektivt opvarmet med et centralvarmeanlæg, stor ovn og to pejse, hvis temperaturen falder mere end forventet.

Hus med 8 sovepladser
Huset ligger helt i stueetagen med flere udgange til haven. Vær dog opmærksom, at nogle rum har enten trappetrin eller indvendig trappe op til en hems. Der er to opholdsstuer, af hvilke den ene har den originale vinpresse, mens den anden har en åben hems med dobbeltseng og mulighed for endnu en opredning, en stor spisestue med 4 trappetrin, der fører op til en passage med brændeovn en-suite med flot køkken (der er også stenovn til pizza, som vi anbefaler at I bruger efter vejledning af ejeren). Der findes endnu to mindre stuer en-suite, hvor der er en sovesofa hver, og hvorfra der er direkte udgang til terrassen foran huset. De gæster (op til 6), der bor i denne del af huset bør være forberedt at dele ét badeværelse med toilet og bruser.

Fra den store opholdsstue, der også har udgang til terrasse foran huset, er et enormt rum i to plan, hvor der engang blev lagret vin i de traditionelle, enorme kastanjetønder. Herfra er der udgang til haven samt en trappe, der fører på til selve soveområdet med dobbeltseng, to enkeltsenge og eget badeværelse med toilet og bruser.

Huset er udstyret med fjernsyn, DVD-afspiller og hårtørrer. Der er mulighed for udlejning af mountain bikes og for at arrangere udflugter på firehjultrækker op ad Etna.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Palmento di Maria

Læs personlige anmeldelser af Villa Palmento di Maria som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Palmento di Maria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Unik villa midt i frugtplantage

Huset er rustikt og flot restaureret, og indretningen er smagfuld og gennemført italiensk. Vi blev positivt overrasket over, hvor lækkert huset og omgivelserne er - det er svært at se på billederne. Vi var tre par afsted (et par med barn + to sæt bedsteforældre), og man kan både være sammen og hver for sig i huset, hvilket vi syntes, var dejligt.

Værtsparret var utroligt servicemindet og tog sig god tid til at vise os rundt i huset, da vi ankom, selvom vi var forsinket og derfor først var fremme var 23-tiden om aftenen. Vi spurgte, om de havde en høj barnestol til spisebordet, hvilket de ikke havde, og det var sådan set okay, da vi ikke var blevet stillet dette i udsigt. Men dagen efter kom de forbi med en helt ny barnestol, som de havde købt - så nu er der altså sådan en i huset :) Det er da god service!

Huset ligger i øvrigt på en gammel frugtplantage, så under hele vores ophold i slutningen af september kunne vi plukke modne figner, blommer, pærer, æbler, nødder med mere. Meget lækkert.

Læs mere
 
search map