Anmeldelser af Tenuta Stoccatello
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Personligt, charmerende, fantastisk mad!

Vi rejste fra Castellammare di Golfo i lejebil. Vi fulgte vejanvisningerne og kom rigtig frem i første forsøg. Meget venlig modtagelse af en, der præsenterede sig som Giuseppe, det viste sig senere viste sig at være den ene af ??det par, der driver hotellet, og at Giuseppe selv sammensætter og tilbereder maden. Vi blev vist til vores værelse, som viste sig at være et meget lyst, pænt og rent værelse nær poolen.

Til middag som serveres fra 20:00, havde vi meget høje forventninger.
Utroligt dejlig lokale, som virkelig emmede af god mad og god vin. De høje forventninger til mad og drikke blev indfriet med en bred margen af en tre retters med helt fantastiske smage (antipastom primi og secundo).
Den første nat havde vi nok lidt ekstra held efter maden da det blev foreslået, at vi gik op til loungen for at drikke noget vin og lytte til musik. De havde hyret et band, der stod og spillede hits fra fortiden, og de var virkelig, virkelig talentfuld. At man som lokalt band, midt i ingenting, i det fri, på en sti uden scenebelysning eller egentlig scene giver sig i kast med sange som Led Zepperlins Whole Lotta Kærlighed incl. det er temmelig syret mellemstykke og toppe det hele af med at gøre det virkelig godt, det fik konstant min munds hjørner til at gå fra øre til øre.
En belgisk familie var som i trance, de må i hvert fald have haft ondt i deres nakker på grund af dansen mere end i hovedet af vinen, og os, ja vi havde en meget dejlig aften.
Den følgende dag tog vi på udflugter til strande i nærheden i dagtimerne for at om aftenen spise monstrøst god mad. Det var næsten så man lå på stranden, og glædede sig lidt til middagen.
Morgenmaden er spartansk italiensk, men det er ikke for morgenmaden, man er der, det er for middagene.
Gode værelser, desværre lidt slidte senge ellers er der ingen detaljer at klage over.
Meget personligt, venligt personale, en oplevelse og fantastisk mad i et fantastisk miljø!

Anbefaling til kommende gæster

Tilpas med tre nætter

Tenuta Stoccatello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Tenuta Stoccatello
Dobbeltværelse (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Tenuta Stoccatello
 
search map