Agriturismo i Menfi på Sicilien

Tenuta Stoccatello

Peppe og Nicoletta
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fra Tenuta Stoccatello er der en flot udsigt over landskabet, ca. 8 km fra Porto Palo. Selv om denne gård befinder sig i Menfis kommune, er den nærmeste by Montevag (5 km), mens der til selve Menfi er 7 km. Området er kendt for sine vinmarker og producenter.

Du vil føle dig hjemme

Tenuta Stoccatello drives af et sødt par, der har rejst verden rundt sammen i flere år: Nicoletta stammmer fra Milano og sørger for indlogering og velkomst, imens hendes mand, sicilianeren Peppe, hygger sig ude i køkkenet og i køkkenhaven. De har nu stoppet deres vandring her og meget tyder på, at de har fundet deres paradis på disse kanter.

Læs mere om Tenuta Stoccatello

Historisk gård med moderne faciliteter

Gårdens bygninger stammer fra 1800 tallet, men byder i dag på moderne komfort. I haven har man installeret en flot pool med en stor solterrasse, hvorfra der er udsigt over landskabet. Her er der parasoller og liggestole, så længe poolen holdes åben. Ved terrassen ligger hovedbygningen med de 18 værelser, hvor gæsterne indlogeres. og det lille wellness-center, hvor der er mulighed for vandmassage, tyrkisk bad, massage og andre skønhedsbehandlinger. Hele området har wi-fi internetadgang.

Restaurant med lokale retter

Få meter fra svømmebassinet og værelserne, men alligevel afsides, ligger restauranten, i det der engang var laden. Her spiser man sin morgenmad i form af buffet. Det er en solid morgenmad med to forskellige slags marmelade, smør, honning, fette biscottate (en slags indpakket og tørt brød), 2 slags kiks, to typer korn flakes, frisk frugt (hovedsageligt af egen produktion), yoghurt, 3 slags kager af hvilke altid en tærte og en chokolade kage), lokalt brød i skiver, toast-brød, kogt skinke, ost i skiver til morgenmad (hovedsageligt provola dolce, som er bland de letteste ostetyper man kan få lokalt). På forespørgsel serveres der også æg tilberedt efter kundernes ønsker. Hvad angår drikkevarerne er der på buffet kold mælk, vand og juice. Til bords serveres der: te, cappuccino, kaffe af flere arter, varmt mælk – vil man en kop til skal man bare spørge. Restauranten er især et besøg værd om aftenen, når Peppe frembringer traditionelle sicilianske retter - og de friske råvarer fra årstiden - blandet med inspiration fra de mange år på rejse. Naturligvis er der også mulighed for at arrangere vinsmagning efter aftale med Peppe og Nicoletta.

Indbydende værelser

Gårdens værelser er alle lidt forskelligt indrettet, da Nicoletta tilbringer meget af sin tid med at male, pynte og eksperimentere med farverne. De er dog alle udstyrede med aircondition, fladskærm-tv, wi-fi internetadgang og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelserne i stueetagen har mindre udsigt end dem på første etage, men selvstændig indgang fra terrassen, hvor man sagtens kan stille bord og stole og benytte det som et privat område. Værelserne på første sal har en mere panoramisk udsigt fra vinduerne, men ikke direkte udgang til en balkon med bord og stole - man har adgang til disse af en lang svalegang, der er fælles for alle værelser på første sal.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Tenuta San Giovanni

Sant'Angelo Muxaro, Sicilien

Duca di Castelmonte

Trapani, Sicilien

Agriturismo Villa Dafne

Alia, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo San Noto

Ficarra, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

Panorama Hotel

Siracusa

Mareneve Resort

Linguaglossa

Villa Scoglio

Scafa Bassa

search map