Agriturismo i Menfi på Sicilien

Tenuta Stoccatello

 
Tenuta Stoccatello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Stoccatello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Menfi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra Tenuta Stoccatello er der en flot udsigt over landskabet, ca. 8 km fra Porto Palo. Selv om denne gård befinder sig i Menfis kommune, er den nærmeste by Montevag (5 km), mens der til selve Menfi er 7 km. Området er kendt for sine vinmarker og producenter.

Historisk gård med moderne faciliteter

Gårdens bygninger stammer fra 1800 tallet, men byder i dag på moderne komfort. I haven har man installeret en flot pool med en stor solterrasse, hvorfra der er udsigt over landskabet. Her er der parasoller og liggestole, så længe poolen holdes åben. Ved terrassen ligger hovedbygningen med de 18 værelser, hvor gæsterne indlogeres. og det lille wellness-center, hvor der er mulighed for vandmassage, tyrkisk bad, massage og andre skønhedsbehandlinger. Hele området har wi-fi internetadgang.

Læs mere om Tenuta Stoccatello

Restaurant med lokale retter

Få meter fra svømmebassinet og værelserne, men alligevel afsides, ligger restauranten, i det der engang var laden. Her spiser man sin morgenmad i form af buffet. Det er en solid morgenmad med to forskellige slags marmelade, smør, honning, fette biscottate (en slags indpakket og tørt brød), 2 slags kiks, to typer korn flakes, frisk frugt (hovedsageligt af egen produktion), yoghurt, 3 slags kager af hvilke altid en tærte og en chokolade kage), lokalt brød i skiver, toast-brød, kogt skinke, ost i skiver til morgenmad (hovedsageligt provola dolce, som er bland de letteste ostetyper man kan få lokalt).

Indbydende værelser

Gårdens værelser er alle lidt forskelligt indrettet, da Nicoletta tilbringer meget af sin tid med at male, pynte og eksperimentere med farverne. De er dog alle udstyrede med aircondition, fladskærm-tv, wi-fi internetadgang og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelserne i stueetagen har mindre udsigt end dem på første etage, men selvstændig indgang fra terrassen, hvor man sagtens kan stille bord og stole og benytte det som et privat område. Værelserne på første sal har en mere panoramisk udsigt fra vinduerne, men ikke direkte udgang til en balkon med bord og stole - man har adgang til disse af en lang svalegang, der er fælles for alle værelser på første sal.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Tenuta Stoccatello

Læs personlige anmeldelser af Tenuta Stoccatello som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta Stoccatello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Tenuta Stoccatello

Kan det blive bedre?

Super dejlig indkvartering. Super skøn base for at opleve Toscana og tage på udflugter eller for at komme lidt ud til stranden.
Stedet og restauranten er drevet af et super venligt par som giver dig en varm velkomst.
Værelserne var rene og pæne. Alt fungerer og det eneste som manglede var et køleskab inde på værelset, ellers er alt godt!

Det bedste ved det hele var maden, som blev skyllet ned med gården egen produktion af vin. Det bedste ved stedet var den varme velkomst som man bliver mødt med og alt bliver gjort med et smil.
Vi var der i to nætter, hvilket var perfekt for os, men tre nætter havde også været skønt! Her kommer man virkelig ind på de lokale.
Det er anden gang vi besøger stedet og var ligeså skønt som vi huskede det. Det er en perle som du ikke vil gå glip af!

Læs mere

Dejligt Sicilliansk landsted med fantastisk mad

Et dejligt landsted for både børn og voksne.
Man bliver taget rigtig godt imod og det er et fantastisk dejligt og spændende sted at spise.
Vi vil absolut gerne anbefale stedet til andre
Det er ikke luksuriøst, men ærligt og dejligt Italiensk

Læs mere

Personligt, charmerende, fantastisk mad!

Vi rejste fra Castellammare di Golfo i lejebil. Vi fulgte vejanvisningerne og kom rigtig frem i første forsøg. Meget venlig modtagelse af en, der præsenterede sig som Giuseppe, det viste sig senere viste sig at være den ene af ??det par, der driver hotellet, og at Giuseppe selv sammensætter og tilbereder maden. Vi blev vist til vores værelse, som viste sig at være et meget lyst, pænt og rent værelse nær poolen.

Til middag som serveres fra 20:00, havde vi meget høje forventninger.
Utroligt dejlig lokale, som virkelig emmede af god mad og god vin. De høje forventninger til mad og drikke blev indfriet med en bred margen af en tre retters med helt fantastiske smage (antipastom primi og secundo).
Den første nat havde vi nok lidt ekstra held efter maden da det blev foreslået, at vi gik op til loungen for at drikke noget vin og lytte til musik. De havde hyret et band, der stod og spillede hits fra fortiden, og de var virkelig, virkelig talentfuld. At man som lokalt band, midt i ingenting, i det fri, på en sti uden scenebelysning eller egentlig scene giver sig i kast med sange som Led Zepperlins Whole Lotta Kærlighed incl. det er temmelig syret mellemstykke og toppe det hele af med at gøre det virkelig godt, det fik konstant min munds hjørner til at gå fra øre til øre.
En belgisk familie var som i trance, de må i hvert fald have haft ondt i deres nakker på grund af dansen mere end i hovedet af vinen, og os, ja vi havde en meget dejlig aften.
Den følgende dag tog vi på udflugter til strande i nærheden i dagtimerne for at om aftenen spise monstrøst god mad. Det var næsten så man lå på stranden, og glædede sig lidt til middagen.
Morgenmaden er spartansk italiensk, men det er ikke for morgenmaden, man er der, det er for middagene.
Gode værelser, desværre lidt slidte senge ellers er der ingen detaljer at klage over.
Meget personligt, venligt personale, en oplevelse og fantastisk mad i et fantastisk miljø!

Læs mere

Indkvartering på Tenuta Stoccatello

Vi havde en uge med absolut vidunderlige indkvartering på Tenuta Stoccatello. At bo sådan her ude på landet, oppe på en bakke med udsigt over sletterne. Det luftede altid så skønt her, og det kan være nødvendigt i en varm sommer Sicilien. MEN .... hvad gjorde opholdet så dejlige var først og fremmest værterne Nicoletta og Giuseppe som driver stedet på deres meget personlige fantastiske måde. Giuseppe tilberedte den fantastiske fødevarer med nogle medarbejdere, der assisterede og Nicoletta håndtere kundeservicen. På en ustresset, glad og humoristisk måde blev alt ordnet med "ro" til at tage sig af alle de gæster, selv når større grupper kom som ved dåb og fødselsdage, kræver både erfaring og professionalisme. De bekymrer sig virkelig om gæsterne og hvad vi har grinet med dem. Poolen var en perfekt afslutning på dagen, når vi kom hjemfra udflugter og selv når vi kom hjem fra den kilometerlange strand Bagni di Fiori, som er en 10 minutters kørsel fra TENUTA. Kan virkelig anbefale dette sted. Tja en ting, rutebeskrivelse vi fik var mindre god. Nicoletta vil kontakte jer om det, du bør tage A19-motorvejen ikke vej 115 for den tager dobbelt så lang tid .... med varme Eva og Tomasz

Læs mere

Bedømmelse af Tenuta Stoccatello

Læs mere

Tine og hendes mand fra Hadsten boede på Tenuta Stoccatello i Menfi fra d. 16. til d. 18. oktober 2012. Inden de kom hertil havde de boet på Albergo La Piazzetta i Castellammare del Golfo og på Il Vecchio frantoio i Madonie Naturreservat. De skrev efter rejsen:

Her på den første mørke, våde og kolde aften med vintertid er dejligt at tænke tilbage på en dejlig ferie til Sicilien. Det er optimalt at rejse dertil i oktober, hvor det stadig er sommervejr og havet har badetemperatur. Ganske vist havde vi også ca. 2 1/2 dag med regnvejr, men det må man være forbedt på på den årstid. Vi har tidligere været på Sicilien i juli og orkede ikke andet end badeferie dengang, hvor vi på denne tur fik meget mere.
Først en masse roser for jeres udførlige rejseforslag til denne tur. Jeg plejer at planlægge alt selv, men valgte denne gang at rådføre mig med jer. Straks kom der et forslag fra Filippo bosiddende på Sicilien, der bl.a. kunne fortælle om forskellen på agroturismoer på Sicilien og i Toscana.
Vi var meget glade for forslaget om at bo nogle dage i Castellamare del Golfo. En rigtig dejlig by med den helt rigtige størrelse til os. Der var masser af butikker og restaturanter, men alligevel en lille og hyggelig by. Vi skulle egtl. have boet i lejlighed med havudsigt, men det gik i vasken. Vi valgte så selv Albergo La Piazetta og det var et fint lille hotel tæt på vandet og med storslået udsigt fra den fælles tagterrasse, hvor morgenmaden blev serveret.
Værelset var fint og med balkon med skrå havudsigt, men vi havde også valgt et superior værelse, der ikke var helt billigt. Vi havde læst i andre anmeldelser at morgenmaden ikke var noget at skrive hjem om og det var korrekt... Når man har læst så meget om det dejlige sicilianske brød, er det ret jammerligt at tygge i små, seje brød der mindede mistænkeligt om Hattingflutes (undskyld Hatting). Vi overvejede at hente brød hos bageren omkring hjørnet, men fik det ikke gjort. Vi morede os også over at der var æggekurv og æggebægre, men ingen æg de to ud af tre dage. Beskeden var "finished", men os bekendt var der kun os på hotellet eller højst et par mere....nå, det er detaljer, vi ved jo godt, man ikke selv gør meget ud af morgenmaden på de kanter, men morgenmaden var generelt noget træt i det. Personalet i receptionen var vældigt flinke.
Næste stop var et agroturismo på toppen af et bjerg, med en lille snoet vej dertil, ca. 5 km fra den lille by Scillato. Vi var tæskeheldige at ankomme søndag kl 13, ligesom man gjorde klar til den store søndagsfrokost og det vrimlede med lokale, der havde snoet sig op af bjerget for at indtage deres frokost her. Det kan vi godt forstå! Vi blev hjerteligt modtaget af værten, der talte fint engelsk og som straks bød på et glas vin. Da vi sad i den smukke have i strålende solskin og med udsigt til den flotte pool og bjergene, tænkte vi: det her bliver højdepunktet, og det holdt stik. Vi aftalte at spise med fra den helt suveræne antipasti buffet, der var stillet op på tre store borde i den rustikke opholdsstue. Det var det bedste antipasti, vi nogensinde har fået!
Desværre slog vejret om og vi fik aldrig prøvet poolen. Der var heller ikke mulighed for at gå ret meget tur direkte fra agroturismoet. Vi gik lidt op af bjerget, men desværre havde der været brand lige omkring stedet, og alt var sort og afsvedet. Bygningerne var en pudsig blanding af ruin og restaurerede dele af bygninger og vældigt charmerende. Kan anbefales til et kortere ophold, hvor man må være indstillet på at køre uanset hvor man skal hen derfra. Kun værten og hans hustru kunne engelsk, så det var svært at checke ud pga. sprogproblemer. Men det er vel tegn på, man er kommet til strøg, hvor der endnu ikke er meget udenlandsk turisme og det er jo også det, man ofte søger. Morgenmaden på stedet var fin, og med "rigtigt" brød.
Sidste sted var Tenuta Stoccatello tæt på byen Menfi på sydkysten. Det passede fint med en blanding af by og land, havde vi valgte tre agroturismoer var det blevet for ensomt, da vi var de eneste det sidste sted og der kun var få på sted nr. 2. Vi havde læst at det unge par, der drev stedet, måske havde mistet lidt af entusiasmen og det vil vi gerne skrive under på. De fortalte, at de havde fri i november, hvilket var deres eneste ferie i løbet af året. Det glædede de sig meget til, hvilket er forståeligt, lidt mere træls er det, når man føler,de er ved at lukke ned og ikke rigtigt gider mere nu. Nicoletta sagde diekte, at hun ville lblive skør, hvis hun ikke snart kom væk fra stedet og arbejde, arbejde, arbejde...Der havde været storm natten før vores ankomst, så måske derfor fik vi ikke det ønskede værelse på 1.sal med udsigt, men et lidt trist og mørkt værelse bag receptionen. Der skulle nemlig repareres på taget på den anden bygning. Lidt ensomt at spise alene i restauranten. Maden var fin nok, men ikke noget særligt. Morgenmaden var decideret sølle, kun meget tørt toastbrød.
Vi er helt med på, at vi rejste i slutningen af sæsonen, hvor der ikke er så mange andre og der ikke er basis for bugnende morgenborde. Men det må omvendt heller ikke blive så sølle, at man føler man kommer lidt til ulejlighed. Det kan anbefales, at benytte sig af muligheden for massage. Det er ellers slet ikke noget, vi gør i, men en meget sød ung kvinde solgte massage for 35 euro per person. Foregik på stedet. Poolen var grøn og ubrugelig og Nicoletta (værtinden) grinede meget, da vi ved ankomst spurgte om man kunne bade i poolen. Måske var det for sent på året, men vi har også læst, at de ikke var for gode til at vedligeholde den.
Dette sidste sted vil vi nok ikke anbefale andre, hvis man kommer på den tid af året. Det lå på landet og selve stedet var charmerende nok, men virkede som sagt lidt for udgået. Der var en dejlig badestrand v. Menfi, Lido Fiore som vi besøgte. Skønt med et lunt havbad i oktober.
Samlet set en dejlig tur med lidt svipsere. Næste gang skal vi til Toscana igen og besøge nogle af de fantastiske agroturismoer her!
Det blev en lang smøre, klip bare i det og tag det, der kan bruges til hjemmesiden.
Endelig: som altid stor ros for jeres super hjemmeside.

Læs mere
 
search map