Anmeldelser af La Foresteria di Planeta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Foresteria di Planeta

Læs personlige anmeldelser af La Foresteria di Planeta som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Foresteria di Planeta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Smukt og luksuriøst med gourmet oplevelser

Fantastisk smukt sted med en god udsigt ud over vinmarkeder og havet. Alt er gennemført til mindste deltalje. Skøn skøn pool område. Et sandt duftunivers med krydderurtebede hele vejen rundt om stedet. Restauranten er i en klasse for sig, spændende og anderledes mad samt en skøn måde at opleve de dejlige planeta vine på. Virkelig kundige tjenere, der nærmest instisterede på at anbefale vine til hver enkelt ret.

Anbefaling til kommende gæster

Forestaria planeta har egen Beach Club som er en hyggeli lille villa helt ned til vandet. Hvor der også er skygge under Pinje træerne.

La Foresteria di Planeta
Rent og pænt
Gæstfrihed

Meget professionel og venlig betjening, som dog manglede varme og personlighed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Foresteria di Planeta
Deluxe-værelse med to terrasser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Dejligt og afslappende!

Et super dejligt og smukt beliggende hotel, som er placeret langt ude på landet i smukke omgivelser. En rigtig god modtagelse og lækkert stort værelse.
God service og betjening, hvis man ser bort fra de to amndlige 'overtjenere', som havde en noget unødvendig arrogant attitude modsat resten af besætningen.
Maden var OK, ikke noget prangende og slet ikke i forhold til prisen! 15 euro for en gang pasta er i overkanten af, hvad man kan tillade sig.
De har skrevet forskellige oplysninger i deres velkomstmappe, som ikke stemte overens med det, de tilbød. Madkursus til 25 euro var ændret til 125 euro, aperitif inden maden på husets regning var alligevel ikke på husets regning, men kostede 8 euro pr glas.
Poolen var ikke helt ren hver dag, der var lange hår i.
Ser man bort fra dette, var det et dejligt ophold i dejlige omgivelser!

Anbefaling til kommende gæster

Stedet er herligt, men vi oplevede intet i den nærliggende by, Menfi. Vi havde to overnatninger, hvilket var super.

La Foresteria di Planeta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Foresteria di Planeta
Classic-værelse med terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map