Agriturismo i Menfi på Sicilien

La Foresteria di Planeta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vingården Planeta hører til de mest anerkendte vinproducenter i hele Italien, og de er blandt de første på Sicilien, der har satset på at lave kvalitetsvine – og sikke en kvalitet! Deres vine har altid været meget genkendelige: en solid essentiel struktur med en rund og fyldig smag. Det samme kunne man sige om de værelser, som de har indrettet blandt nogle af deres vinmarker ved Menfi.

Vin og natur i skøn harmoni

La Foresteria er virkelig en spændende bygning. I modsætning til de fleste vinhuse, der plejer at renovere lokalerne omkring vinkælderen, har familien Planeta valgt at skabe et feriested der sætter deres måde at opleve landskabet på og samværet i højsædet. Stuen ved receptionen fungerer som et stort fællesområde, der får masser af lys gennem de glasmure - fra gulv til loftet – der vender mod vinmarkerne, poolen og havet.

Læs mere om La Foresteria di Planeta

Vinkælderen Ulmo

Inden aftensmaden serveres der som regel en aperitif, hvor gæsterne kan smage gårdens gode vine med lidt lækkerier til. Vi kan desuden varmt anbefale de vinsmagningsarrangementer, der finder sted i den nærliggende Ulmo vinkælder, ca. 20 minutters kørsel herfra. Ulmo er familien Planetas historiske vinkælder. Her afholdes der vinsmagninger for små og store grupper (helt ned til to personer) og alt efter hvilken interesse man har for vinene og gårdens produktion er der mulighed for rundtur der varer op til 3 timer. Omgivelserne ved Ulmo er særligt frodige og smukke på grund af Arancio-søen, der præger udsigten og landskabet fra vinmarkerken og fra skoven La Segreta.

Klassisk indrettede værelser

Værelserne på La Foresteria di Planeta er store, lyse og lækre. Alt er designet – som i resten af huset – med benyttelse af massivt træ, sten og lækre stoffer. Indretningen er dog hverken overdådig ej heller kold og minimalistisk. Alle værelserne – bygningen er delt på to etager men på grund af skråningen har alle udgang ud til terrasse og haven – er udstyret med aircondition, wi-fi, elkedel og kaffemaskine, satellit-TV, værdiboks, minibar og iPod dock speakers. Badeværelserne er virkelig rummelige, og de har enten to brusere eller karbad samt bruser og hårtørrer - gæsterne forsynes med badekåbe.

Værelserne på La Foresteria di Planeta

Classic-værelse med terrasse

Classic-værelserne er ca. 20-22 m² og har udgang til terrasse med bord og stole. De er forskelligt indrettet, hvad angår farver og møblement, men de er alle kærligt velholdt.

Dobbeltværelse (superior)

Superior-værelserne er ca. 25-26 m² og har udgang til terrasse med bord og stole. Superior-værelserne har alle to dobbeltsenge (queen size) og er særlig velegnede til familier op til 4 personer, så længe børnene vil sove sammen.

Deluxe-værelse med to terrasser

Der er kun ét deluxe-værelse på La Foresteria di Planeta, og det er det største af alle værelserne (ca. 35 m²). Det anbefales til dem, der ønsker den maksimale komfort. Udover to dobbeltsenge (queen size), der gør det velegnet til familier så længe børnene vil sove sammen, har det udgang til to terrasser. Dets rummelige badeværelse har karbad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map