Villa i Mazzaforno på Sicilien

Villa Zagara

 
Villa Zagara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Zagara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mazzaforno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cirka 3 km fra Cefalù finder man denne store villa, som er omgivet af en stor græsplæne og med udsigt lige ud til klippen og vandet. Indretningen er simpel, men funktionel. Villaen består af tre etager, en høj kælderetage, stueplan samt første sal.

Fra Villaens have går der en sti ned ad klippen til vandet. Bugten her er imponerende flot og har en fantastisk udsigt over Cefalù. Hvis du ikke er vant til at bade fra klipperne, ligger den nærmeste sandstrand knap 500 meter fra villaen, så der er ikke langt til en forfriskende dukkert.

Læs mere om Villa Zagara

Villa med 8 sovepladser
- Den høje kælderetage holdes lukket og indeholder ejerens egne sager.
- I stueetagen finder man opholdsstue, køkken med opvaskemaskine, soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og brus, soveværelse med dobbeltseng. På den ene side af villaen er der desuden dækket terrasse med udendørskøkken
- Første sal rummer soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og brus samt et soveværelse med to enkeltsenge.

Skjul teksten
 
 
search map