Villa i Mazzaforno på Sicilien

Villa Lucia

 
Villa Lucia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Lucia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mazzaforno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Flot villa beliggende lige ud til vandet på klippene vest for Cefalù bycentrum. Fra villaens terrasse kan du beundre den hyggelige bys smukke silouet. Villaen ligger sig i Ogliastrillo, ca. 3 km fra centrum hvor du finder mange butikker, spisesteder og caféer.

De dejlige omgivelser er den største del af året præget af absolut fred og ro. I juli og august er stranden i denne bugt dog meget besøgt af de lokale, så skal du regne med en del liv, især i dagtimerne.

Læs mere om Villa Lucia

Rundt om villaen er der en have på ca. 1500 m² der går langs med havet. Fra haven og fra villaens terrasse er der en trappe der fører ned til vandet. Ved indgangen til ejendommen er der parkeringsplads til to biler.

Villa med 6 + 1 sovepladser:
- Villaen består af en meget stor opholdsstue med pejs og udgang til terrassen, stort køkken med ovn og vaskemaskine og lille patio, et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt balkon med panoramisk udsigt. På nederste etage er der endnu et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng, lille værelse med enkeltseng og et badeværelse til med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map