Feriebolig i Mazzaforno på Sicilien

Villa degli Ulivi

 
Villa degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mazzaforno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa degli Ulivi ligger kun 400 meter fra havet og den gode sandstrand vest for Cefalù. Villaen råder over et stort udendørs areal som indbyder til hyggestunder i de lune sicilianske aftener i selskab med gode lokale råvarer og ikke mindst et køligt glas forførende hvidvin.

Villaen ligger i et roligt villakvarter knap 5 km fra Cefalùs historiske centrum som byder på flere spændende restauranter, vinbarer, butikker etc.

Læs mere om Villa degli Ulivi

Villa med 6 sovepladser:
- Villa degli Ulivi er indrettet på følgende vis; i stueplan finder man opholdsstue/spiseplads, køkken (også med ovn), soveværelse med 2 mindre senge, badeværelse med toilet og brus, soveværelse med dobbeltseng. På første sal finder man et soveværelse med dobbeltseng og balkon med havudsigt, badeværelse med toilet og brus. Af øvrige faciliteter kan nævnes parkering og opvaskemaskine.

Vi gør opmærksom på at jernbanelinien løber bag huset hvorfor der i perioder må forventes en smule støj fra et forbikørende tog! Første tog kører cirka 06.00 og sidste tog kører som regle forbi ved 22.00 tiden. Nogle finder denne støj generende mens andre finder den ganske ubetydelig.

Skjul teksten
 
 
search map