Feriebolig i Mazzaforno på Sicilien

Residence Fontana Barone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tæt på Cefalù og stranden

Residence Fontana Barone ligger ca. 5 km. fra Cefalù, tæt på stranden. Desværre er byen ikke inden for gåafstand, så du er nødt til at tage en taxa eller køre i bil. Det er dog ikke så svært at komme hertil med bil, og der er meget at udforske i området omkring Fontana Barone. Det er let at nå supermarkeder og restauranter, også til fods.

En dejlig kystby med historie

Afsæt meget gerne tid til at besøge Cefalù en eller flere gange. Det er en meget speciel, lille kystby, hvor stranden ligger midt i det historiske centrum. I hele den gamle del af byen hersker en dejlig, afslappet stemning, og den flotte katedral er velbesøgt og vil fantastisk flot. Den bærer vidnesbyrd om de mange forskellige kulturer, der har præget Sicilien igennem tiden: Den normanniske, den romerske, den græske og den arabiske. Du behøver ikke at se langt efter underholdning og komfort i Cefalù, for her er masser af caféer, iskiosker, restauranter og butikker. Smukke strande finder du ikke kun i byens historiske del, men også i andre kvarterer, og i det hele taget over det meste af Sicilien.

Ferie på Residence Fontana Barone er også for naturelskere

Hvis du er naturelsker, er du kommet til rette sted, for Madonie-bjergene og Madonie-nationalparken ligger tæt på dit feriested. I disse omgivelser kan du bruge den herlige natur på et utal af måder, for eksempel cykling, mountain biking og vandring. Der er mange smukke ruter, som varierer i længde og sværhedsgrad.

Tryghed og sjove aktiviteter for børnene

Residence Fontana Barone tilbyder fantastisk gæstfrihed og et meget trygt miljø for børn. Børnene kan gå frit rundt, og bade i pool'en eller lege i haven, hvor der også er plads til at spille for eksempel bordtennis, bordfodbold, med mere. Pool'en er temmelig stor, og har en separat del til børn, som er 90 cm. dyb og har en rutsjebane. Rundt om pool'en kan du finde liggestole og parasoller, hvor forældrene kan slappe af. Hvis du hellere vil have fødderne i blødt sand, skal du bare gå 600 meter, og så er du på stranden og Middelhavets varme vand.

Læs mere om Residence Fontana Barone

Udendørs bar og grillmuligheder på din ferie

I Fontana Barones have finder du en hyggelig gazebo med terrasse. Det er faktisk den udendørs bar, hvor du kan forsyne dig med forfriskninger og lette snacks. Til middag kan du bruge det udendørs køkken og grill-området ved din lejlighed. Hvis du gerne vil spise på restaurant, er du nødt til at gå ud. Omkring 500 meter væk finder du den første restaurant.

Wi-Fi er tilgængelig i barområdet. Parkering på stedet er uproblematisk, og du skal ikke betale ekstra for det. Hvis du ikke ønsker at leje bil, så spørg hotellet, om de kan være behjælpelige med nogle lejede cykler eller scootere.

Moderne og komfortable huse

Residence Fontana Barone har i alt 14 lyse og hyggelige, delvist sammenhængende huse med to soveværelser. Alle husene har en veranda i den centrale have, hvor pool'en ligger. Du har en rimelig grad af privatliv, og en hyggelig stue med sofa og 2 soveværelser ovenpå. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med twin-senge og et badeværelse. Alle huse har aircondition (mod gebyr), satellit-tv og faciliteter til spisning og afslapning. Badeværelset er udstyret med bruser, hårtørrer og gratis toiletsager. Alle huse er lidt forskelligt indrettet, men de basale elementer er de samme.

Lejlighederne på Residence Fontana Barone

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejligheden består af 2 soveværelser på 1. sal og i stueetagen er der et stort stue/alrum med sofa, tv og køkkenhjørne. Herfra er der udgang til en stor terasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map