Hotel i Mazara del Vallo på Sicilien

Mahara Hotel

 
Mahara Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mahara Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mazara del Vallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Glæd dit sydlanske indre med et ophold på dette stemningsfulde hotel i Mazara del Vallo. Mahara Hotel opfylder drømmen om sol & strand, siciliansk livsglæde, alle gængse moderniteter og bekvemmeligheder samt historisk charme i Mazara del Vallos gamle bydel.

Gå til charmerende, livligt bycentrum

Mazara del Vallo har en skøn strandpromenade, som syder af liv i både dag- og aftentimerne. Hotellets shuttlebus kører flere gange om dagen gæsterne gratis til stranden. På hotellet er der dog også svømmebassin samt wellness-center, så enhver smag for vand tilfredsstilles her.

Læs mere om Mahara Hotel

Lokal restaurant med et arabisk touch

I hotellets elegangte restaurant Ghibli serveres der både morgenmad og middag om aftenen, hvor menuen som oftest er præges af fiskeretter og arabisk inspireret køkken. Hvis vejret tillader det (og det gør det som oftest), dækkes der op i den hyggelige gårdhave. Ud over restauranten har hotellet en vinbar La PIazzetta, hvor der også serveres lette måltider og sicilianske egnsprodukter. Hotellet tilbyder også gratis overdækket garage og internetadgang i lobbyen.

Lækre værelser

De fleste af hotellets 77 velindrettede værelser har egen terrasse. Samtlige værelser har badeværelse med toilet og bruser eller badekar, aircondition, minibar, fladskærms-satellit-tv, internetopkobling og værdiboks.
- Standard værelserne har udsigt over den indre store gårdsplads. Værelserne på første sal har udgang til egen terrasse, værelserne på anden sal råder kun over en fransk balkon.
- Der er kun få Superior værelser og de har udsigt mod havpromenaden. Værelserne på færste sal har udgang til egen terrasse men havudsigten hindres af de store palmer foran hotellet. Værelserne på anden sal råder kun over en fransk balkon men til gengæld har de udsigt over havet, da palmerne ikke er så høje (endnu...).
- Derudover byder hotellet på 4 elegante Suite, som ligger lidt for sig selv og alle er udstyret med terrasse og jacuzzi.

Læs om værelserne på Mahara Hotel

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Mahara Hotel

Læs personlige anmeldelser af Mahara Hotel som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mahara Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Mahara Hotel

Meget skøn ferie

Hotellet er virkelig smukt. Smukt og rummeligt værelse med en stor terrasse. Hotellets restaurant er i topklasse! Poolen er meget behagelig. Tag hertil for at besøge byen Mazara, som er meget interessant, men tag ikke hertil for at gå på stranden: Der er ingen. Hotellet vil foreslå jer en 2 km. væk, som koster 10 Euro om dagen. Den er meget utiltalende.

Læs mere

Lækker morgenmad udfra italiensk standard

Vi blev afhentet af en taxa i trapani og kørt til hotellet. Dette havde hotellet sørget for på vegne af in-italia. Lækkert service men træls at finde ud af at hjemturen med en taxa som vi bad hottellet om at skaffe kostede 20€ mindre.

Personalet var rigtig venlige og man kunne snakke engelsk med dem. Ofte kom morgenmadspersonalet hen og spurte hvilke kaffe man gerne vil have. Men hvis de havde overset en var der en automat. Bufferen bestod af traditional italiensk med med kager men der var også müsli, frisk frugt, brød og youhurt. Helt tilfredsstillende.

Der var en vinbar tæt på poolen som skulle have åben fra 10-23. Den åbnede først en gang efter 11 og lukkede ved 16-17 tiden. Bartenderen kunne engelsk så derfor kunne man uden problemer bestille frokost som ikke stod på deres menukort. Vil anbefale at man spørge om andre ting for de er vildt skønne

Så alt i alt godt tilfreds med hotellet, fasilitererne osv.

Læs mere

Dejligt hotel - men ikke-eksisterende strand

Hotellet er dejligt og venligst personale - god parkeringskælder uden gebyr. Fin morgenmad og afstanden ind til byen er fin ligesom der er et supermarked tæt på. Byen er hyggelig omend vi var der lidt uden for sæson. Der ligger en fantastisk god 100% italiensk restaurant 50 m fra hotellet meget autentisk. Min datter og jeg spister der 3 gange - eneste ikke-italienere. Der var masser af gæster hver gang.
Eneste minus er stranden lige overfor hotellet - den er ikke-eksisterende. Nærmeste acceptable strand ligger en lille kilometer væk.
Poolen er dog god på hotellet.

Læs mere

Ok, men så heller ikke bedre...

Rent værelse, der dog ikke var særligt rummeligt...
Stranden var slet ikke lige om hjørnet, men lå over en km. væk! Og var ikke smuk overhovedet. Beliggenheden var middelmådig (snarere i Mazara Del Vallo) med få ting at lave og derfor stort behov for at køre bil for at finde ting, der var interessante at besøge.
Personalet i restauranten var ikke altid lige opmærksomme, og forstod ikke engelsk overhovedet. Overraskende på et internationalt hotel. Maden på hotellet var middelmådig. Man spiser bedre og billigere i byen.

Læs mere

Inger og man fra Vejle boede på Mahara Hotel i Mazara del Vallo fra d. 9. til d. 10. april 2013.

Det var en super tur og begge hoteller var rigtig gode. Alt var i skønneste orden lige fra booking, betaling og afrejse. Dejligt. Fin service og en god oplevelse.

Læs mere

Steen fra Årslev boede på Mahara Hotel i Mazara del Vallo fra d. 16. til d. 19. august 2012. Turen fortsat mod Menfi, Siracusa, Giarre og Scillato. Han skrev efter turen:

Tak for tilrettelæggelsen af en god og afvekslende tur rundt på Sicilien.
Vi var meget glade for, at vi opholdt os 3 dage hvert sted. Det gav os en rejsedag, som vi også anvendte til sight seeing undervejs, samt 2 dage, hvor vi holdt os mere i nærområdet.
Mazara del Vallo er en fin by. Forsøm ikke at se Teatro Garibaldi. En anden oplevelse fik vi lørdag aften, hvor der var et optog gennem byen med indbyggerne klædt ud, så de illustrerede byens forskellige tidsepoker, helt fra grækerne og frem til i dag. Det mest slående var at gense en scene fra Viscontis Leoparden, den hvor Burt Lancaster danser vals med Claudia Cardinale. Der var 4 par klædt i nøjagtig det samme dress som i filmen. Og lige efter fulgte selvfølgelig Garibaldis frihedskæmpere. Hotel Mahara er som den slags forventes at være.
[...]

Læs mere
 
search map