Hotel i Mazara del Vallo på Sicilien

Mahara Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Glæd dit sydlanske indre med et ophold på dette stemningsfulde hotel i Mazara del Vallo. Mahara Hotel opfylder drømmen om sol & strand, siciliansk livsglæde, alle gængse moderniteter og bekvemmeligheder samt historisk charme i Mazara del Vallos gamle bydel.

Gå til charmerende, livligt bycentrum

Mazara del Vallo har en skøn strandpromenade, som syder af liv i både dag- og aftentimerne. Hotellets shuttlebus kører flere gange om dagen gæsterne gratis til stranden. På hotellet er der dog også svømmebassin samt wellness-center, så enhver smag for vand tilfredsstilles her.

Læs mere om Mahara Hotel

Lokal restaurant med et arabisk touch

I hotellets elegangte restaurant Ghibli serveres der både morgenmad og middag om aftenen, hvor menuen som oftest er præges af fiskeretter og arabisk inspireret køkken. Hvis vejret tillader det (og det gør det som oftest), dækkes der op i den hyggelige gårdhave. Ud over restauranten har hotellet en vinbar La PIazzetta, hvor der også serveres lette måltider og sicilianske egnsprodukter. Hotellet tilbyder også gratis overdækket garage og internetadgang i lobbyen.

Lækre værelser

De fleste af hotellets 77 velindrettede værelser har egen terrasse. Samtlige værelser har badeværelse med toilet og bruser eller badekar, aircondition, minibar, fladskærms-satellit-tv, internetopkobling og værdiboks.
- Standard værelserne har udsigt over den indre store gårdsplads. Værelserne på første sal har udgang til egen terrasse, værelserne på anden sal råder kun over en fransk balkon.
- Der er kun få Superior værelser og de har udsigt mod havpromenaden. Værelserne på færste sal har udgang til egen terrasse men havudsigten hindres af de store palmer foran hotellet. Værelserne på anden sal råder kun over en fransk balkon men til gengæld har de udsigt over havet, da palmerne ikke er så høje (endnu...).
- Derudover byder hotellet på 4 elegante Suite, som ligger lidt for sig selv og alle er udstyret med terrasse og jacuzzi.

Ved bestilling angiv gerne om du foretrækker værelser på 1. eller 2. sal - vi vil gøre os umage for at tilfredsstille dine ønsker.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Hotel Dioscuri Bay Palace

Agrigento, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populært på Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti

Casina Grotta di Ferro

Santa Croce Camerina

Baia Taormina Hotel

Forza d'Agrò

search map