Hotel i Mazara del Vallo på Sicilien

Mahara Hotel

 
Mahara Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mahara Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mazara del Vallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Glæd dit sydlanske indre med et ophold på dette stemningsfulde hotel i Mazara del Vallo. Mahara Hotel opfylder drømmen om sol & strand, siciliansk livsglæde, alle gængse moderniteter og bekvemmeligheder samt historisk charme i Mazara del Vallos gamle bydel.

Gå til charmerende, livligt bycentrum

Mazara del Vallo har en skøn strandpromenade, som syder af liv i både dag- og aftentimerne. Hotellets shuttlebus kører flere gange om dagen gæsterne gratis til stranden. På hotellet er der dog også svømmebassin samt wellness-center, så enhver smag for vand tilfredsstilles her.

Læs mere om Mahara Hotel

Lokal restaurant med et arabisk touch

I hotellets elegangte restaurant Ghibli serveres der både morgenmad og middag om aftenen, hvor menuen som oftest er præges af fiskeretter og arabisk inspireret køkken. Hvis vejret tillader det (og det gør det som oftest), dækkes der op i den hyggelige gårdhave. Ud over restauranten har hotellet en vinbar La PIazzetta, hvor der også serveres lette måltider og sicilianske egnsprodukter. Hotellet tilbyder også gratis overdækket garage og internetadgang i lobbyen.

Lækre værelser

De fleste af hotellets 77 velindrettede værelser har egen terrasse. Samtlige værelser har badeværelse med toilet og bruser eller badekar, aircondition, minibar, fladskærms-satellit-tv, internetopkobling og værdiboks.
- Standard værelserne har udsigt over den indre store gårdsplads. Værelserne på første sal har udgang til egen terrasse, værelserne på anden sal råder kun over en fransk balkon.
- Der er kun få Superior værelser og de har udsigt mod havpromenaden. Værelserne på færste sal har udgang til egen terrasse men havudsigten hindres af de store palmer foran hotellet. Værelserne på anden sal råder kun over en fransk balkon men til gengæld har de udsigt over havet, da palmerne ikke er så høje (endnu...).
- Derudover byder hotellet på 4 elegante Suite, som ligger lidt for sig selv og alle er udstyret med terrasse og jacuzzi.

Læs om værelserne på Mahara Hotel

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Baglio Oneto Resort

Marsala, Sicilien

Hotel Dioscuri Bay Palace

Agrigento, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map