Hotel i Mazara del Vallo på Sicilien

D'Angelo Palace Hotel

 
D'Angelo Palace Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
D'Angelo Palace Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mazara del Vallo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

D'Angelo Palace Hotel ligger i første række ned til strandpromenaden i byen med den absolutte sydlandske stemning. Det er et pænt og gedigent 3-stjernet hotel, som er et godt udgangspunkt for et par dages ophold i området: både for at besøge den charmerende by med dens strande og historiske seværdigheder, men ikke mindst for også at tage på udflugt til nabobyen Marsala - verdenskendt for deres vin, ruinbyen Selinunte eller Templernes Dal i Agrigento.

Er man til strandliv og finkornet sandstrand er Tonnarella-stranden svær at undgå.

Læs mere om D'Angelo Palace Hotel

Det flotte gule hotel fordeler sig på 6 etager: de begynder naturligvis med en hall og reception i stueetagen. I samme plan finder man læsesal, morgenmadsrestaurant og bar. Hotellets mange værelser er fordelt på 1. til 4. sal. Øverst oppe på 5. sal ligger en restaurant med panoramisk udsigt.

Stilen og indretningen på hotellet er meget klassisk - pænt og rent - og uden de store arkitektoniske udfoldelser. Mod tillæg kan man bestille morgenmad på værelset, overvåget parkering og shuttle til stranden og til Mazara del Vallos historiske centrum.

Skjul teksten
 
 
search map