Anmeldelser af Villa Signorino

 
Villa Signorino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Signorino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marsala og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Signorino

Læs personlige anmeldelser af Villa Signorino som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Signorino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

et skønt sted - meget rolige omgivelser

Villa Signorino er et vidunderligt sted med fin service helt igennem. Det kræver, at man er selvkørende, da der er et stykke vej til forretninger og restauranter. Stille og rolig "luxus".
Det eneste, vi manglede var en kaffemaskine, ellers var hus og køkkener meget fint forsynet med alt grej samt stole og drømmesenge ved poolen. Alt var rent og pænt og virkede som nyt!!!

Villa Signorino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Signorino
Villa med 10/12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2014
Antal rejsende 8 voksne, 5 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map