Villa i Marsala på Sicilien

Villa Signorino

Udsigt over pool fra 1. sal
 
Villa Signorino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Signorino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marsala og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fred og ro ved pool er normalt næsten umuligt at kombinere med nærhed til stranden og spisesteder, men Villa Signorino er undtagelsen, der bekræfter reglen!

Nærheden til stranden

Villa Signorino ligger ved stranden Lido Signorino som befinder sig ca. 8 km syd for Marsala by. Der er dog kortere til nærmeste spisested (ca. 400 meter fra huset er der en restaurant-pizzeria), som har åbent hele året rundt. Indkøbsmuligheder findes der ligeledes inden for en kilometers afstand langs hovedvejen mod Marsala, og der er også en mindre købmand ca. 600 meter fra huset. Ved huset er der to overdækkede parkeringspladser (har I flere biler, kan endnu en stilles i indkørslen).

Læs mere om Villa Signorino

Have med pool, palmer og tennisbane samt veludstyret køkkenhus

Villaens have har alt, hvad man kan begære: udover den flotte pool (8 x 18 meter) omgivet af høje palmer, findes der tennisbane (dog mindre end en regulær bane), grillområde, to udendørs brusere og overdækket terrasse, hvor man kan slappe af eller nyde måltiderne. Ved villaens hovedbygning er der et anneks på ca. 35 m², der er indrettet med et flot og veludstyret køkken samt langt spisebord, hvor alle gæsterne kan sidde ved i den uheldige og sjældent situation, at vejret ikke skulle tillade andet.

Villa med stor opholdsstue, overdækket terrasse og 5 gode soveværelser

- Villaens hovedbygning er fordelt på to etager. I stueetagen findes der endnu et køkken en suite med en stor opholdsstue med dobbeltsovesofa, hvorfra man har udgang til terrassen. På samme etage findes der endvidere 2 soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (på forespørgsel kan de samles til en dobbeltseng), og to badeværelser med toilet og bruser. På første sal findes der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (på forespørgsel kan de samles til en dobbeltseng), og endnu et badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Signorino

Læs personlige anmeldelser af Villa Signorino som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Signorino. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

et skønt sted - meget rolige omgivelser

Villa Signorino er et vidunderligt sted med fin service helt igennem. Det kræver, at man er selvkørende, da der er et stykke vej til forretninger og restauranter. Stille og rolig "luxus".
Det eneste, vi manglede var en kaffemaskine, ellers var hus og køkkener meget fint forsynet med alt grej samt stole og drømmesenge ved poolen. Alt var rent og pænt og virkede som nyt!!!

Læs mere
 
search map