Hotel i Marsala på Sicilien

Baglio Oneto Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden på bakken giver en smuk udsigt, og med sine 49 værelser er hotellet et godt valg til et hyggeligt hotel i Marsala området, og en god placering til udflugter ved Siciliens smukke og varierede vestkyst. Nyd solnedgangen fra din terrasse mens du smager på et godt glas vin fra området, tag en bådtur til Egadi Øerne, eller du kan slentre en tur rundt i Marsala og Trapani, som begge ligger nær Il Baglio Oneto.

Der hersker en afslappet atmosfære på hotellet, som har et klassisk islæt i møblementet. Pool området og terrassen er de bedste steder til øjeblikket hvor solen går ned i vest og viser sig fra sin bedste side når alt er badet i gyldent lys. Et smukt naturskue.

Læs mere om Baglio Oneto Resort

Restauranten La Calandra serverer traditionelle sicilianske egnsretter både inde og ude når sæsonen tillader. Restauranten er åben både til frokost og middag. Der arrangeres ofte bryllupper og andre store fejringer på hotellet, men man forsøger at organisere det så andre gæsters ophold forstyrres mindst muligt.

Vinens historie

Oneto kommer fra navnet på stedets ejere, som er vin og olivenolie producenter. Vinkælderen huser stadig vintønder brugt til lagring og landbrugsredskaber som bruges på markerne. Spørg i receptionen som kan arrangere en rundtur med vin- og olivenolie smagning på stedet.

Mest til parferie

Selvom der på hotellet også findes familie værelser og et lille legeområde, er det bedst egnet til parferie. Her er 49 værelser, hvoraf 22 er Classic, 16 Superior og et par enkelte større Deluxe værelser, samt et enkelt familie værelse. Værelserne er alle indrettet i traditionel siciliansk stil. Næsten alle værelser har terrasse eller balkon, og de har aircondition, minibar, Sat-TV, wi-fi, safebox og roomservice (mod betaling).

Læs om værelserne på Baglio Oneto Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Baglio Oneto Resort

Læs personlige anmeldelser af Baglio Oneto Resort som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Baglio Oneto Resort. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Baglio Oneto Resort

Skøn oase midt i vinlandet

Vi har haft en skønt ophold på Baglio Oneto Resort, som er en gammel vingård der er bygget om til resort. Det er et meget dejligt autentisk og hyggeligt, fine omgivelser og gode faciliteter på stedet. Hyggelig opholdsstue og bar, god restaurant og gode værelser. Vi havde et superior værelse med balkon - dejligt med den smukke udsigt havet.
Rengøring var i top og alt var pænt og rent.
Rigtig god service og behandling af personalet, som er meget servicemindede og søde.
Alt i alt et sted vi helt klart kan anbefale at tilbringe en uge, om det så er ren afslapning som vi valgte eller om man vil køre lidt rundt.
Rigtig god idé at bruge google maps når man skal finde dertil. Vores GPS kunne ikke finde det.

Læs mere

Bedømmelse af Baglio Oneto Resort

Godt hotel og restauranten var meget god. Beliggenheden er lidt "off". Man skal have bil.

Læs mere

Bedømmelse af Baglio Oneto Resort

Læs mere
 
search map