Feriebolig i Marina di Ragusa på Sicilien

Villetta Elisa

Privat have til lejligheden Elisa 1 Terrassen til lejligheden Elisa 2
 
Villetta Elisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta Elisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Ragusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Case di Elisa ligger ca. 350 meter fra kysten. Her bor du lige mellem havnen og den hyggelige centrum af Marina di Ragusa, der engang var meget mindre og dens strande knap så kendte. Kyststrækningen mellem havnen og byen er i dag helt bebygget og kun hist og her finder du spor af det landbrug, der prægede dette område.

Din ferielejlighed tæt på alt men dog afsides

Inde i byen vil du let finde flere spisesteder - både langs med vandet og i de smalle gader, der går op til det centrale torv. Indkøbsmuligheder er der også rigeligt af - og du kan nemt hente dit friskbagte brød om morgenen. Er du mest til at købe ind i supermarkedet, finder du det i overkommelig afstand (ca. 1,2 km). Når du ankommer til huset, vil du sikkert læge mærke til den ret store parkeringsplads, der ligger på den ene side af ejendommen: køn er den ikke men den er ikke støjende... den bruges især i højsæsonen af dem, der ikke vil bruge masser af tid til at lede efter en p-plads inde i byen. Du vil også lægge mærke til de nye bygninger (den ene er helt ufærdig), som står i vejen mellem p-pladsen og kysten, men når du først kommer ind i lejligheden, vil du nok ikke lægge så meget mærke til det - især i stueetagen vil din udsigt være helt anderledes. Området er ret stille og roligt om aftenen og om natten - i lavsæsonen kunne vi slet ikke høre støj, men vær forberedt på lidt mere byliv og leben i de to varmeste sommermåneder, juli og august.

Et landhus med have og charme

Foran huset og helt ned til via Pescara er der en pavillon med bord og stole, som de to ferielejligheder deles om. Gæsterne i stuetegen har også privat skyggefuld have på den anden side af huset (derfra er parkeringspladsen helt usynlig), så det er op til dig og din familie at vælge, hvor meget selskab, I ønsker med de andre gæster i huset.

Kombiner strand med kultur

Vælg Villetta Elisa for at kombinere en strandferie med kulturelle udflugter. I bjergene bag ved Marina di Ragusa ligger der de skønne barokbyer, der har dannet kulisse til bl.a. tv-serien Montalbano. Siciliens eksotiske billeder stammer ret ofte fra Ragusa, Modica eller Scicli. Herfra har du også mulighed for - med lidt god vilje - at besøge Noto (ca. halvanden time), Siracusa (ca. 2 timer) eller templerne ved Agrigento (ca. 2½ time).

Lejlighederne på Villetta Elisa

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (stueetage med privat have)

Lejligheden i stuetagen er ca. 90 m² og blevet helt renoveret sommeren 2014. Den består af et stort opholdsrum med sovesofa og fladskærm-tv (32'') en-suite med køkken, der er udstyret med opvaskemaskine, ovn, gaskomfur samt køleskab med fryser. Der findes endvidere soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng samt mulighed for ekstra opredning på udtrækseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer (dette badeværelse og lejlighed er indrettet for at gæster i kørestol kan benytte det uden vanskeligheder). Lejligheden er desuden udstyret med aircondition i alle værelser, strygebræt og strygejern samt vaskerum med vaskemaskine. Fra køkkenet har du udgang til skyggefuld og privat have, hvor fra du gennem grene og palmer kan se og fornemme havet, der kun ligger 350 meter herfra. Vær opmærksom på, at haven er smal og aflang, så det er ikke her, at børnene kan spille bold, men du finder fred og ro og kan læse en god bog i træerne skygge.

Treværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (1. sal med privat veranda)

Lejligheden på første sal er ca. 80 m² og blevet helt renoveret sommeren 2014. Den består af et stort opholdsrum med sovesofa og fladskærm-tv (32'') en-suite med køkken, der er udstyret med opvaskemaskine, ovn, gaskomfur samt køleskab med fryser. Der findes endvidere soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng samt mulighed for ekstra opredning på udtrækseng samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition i alle værelser, strygebræt og strygejern samt vaskerum med vaskemaskine. Fra opholdsrum har du udgang til privat veranda, der vender mod p-pladsen. Fra køkkenet er der udgang til en smal balkon med et ret højt gelænder, der betyder du ingen udsigt har siddende - men du kan sætte en stole eller en liggestol her for at hvile i solen.

 
 
search map