Anmeldelser af Residence Sud Est
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rent, riddigt, nær byen og stranden

Meget flot indkvartering. Vi er lidt amatører til at booke en lejlighed, som vi normalt booker et hotel. Denne gang gik vi uden for komfortzonen, og det var ud over alle forventninger. Alt der var brug for var der i lejligheden. Også forbrugsstoffer som sæbe, brusegel, vaskemiddel og vaskemiddel (der var en vaskemaskine). Desuden var der noget vand i køleskabet og nogle støtteprodukter til den første morgenmad.
Nice med en sms i princippet direkte, så snart vi landede i Catania med nogle instruktioner om check-in og hvis der var nogen spørgsmål, skulle vi bare ringe.
Glat og godt check ind i lejligheden inkl. Nogle tips om gode steder at besøge, købmandsforretninger og gode restauranter.
Lejlighederne ligger tæt på stranden og centrum af byen, men i en temmelig voldsom op ad bakke fra stranden har boligen ingen elevator. For os var det ikke et problem, men det kan være godt at vide.
Efter indkvartering er en kort afstand fra stranden og byens centrum, parkering på forsiden var ikke noget problem.
Jeg tror, ??vi har modtaget tekstbeskeder fra hjemmet hver dag med spørgsmål om alting var OK, hvis der var noget, de kunne gøre for os, og at det var OK at kontakte dem, hvis der var nogen spørgsmål. Skrevet på en god måde, positiv.
Lejligheden havde alt, hvad du kunne ønske, alt fungerede perfekt. Stille men effektiv aircondition, god wifi og soveværelse var betydeligt mørkt.
Den korte version er: Dette var meget, meget godt!

Marina di Ragusa som feriedestination

Rart sted, meget touristet men hyggeligt og som sædvanligt, meget smukke.
Ikke stort, men der er et godt udvalg af gode restauranter og gode muligheder for udflugter som Ragusa og Noto, som er to vidunderlige byer.
Tæt på Marina di Ragusa, på feriestedet Punta Secca, kan du også se huset, hvor kommissær Montalbano bor i tv-serien, der er også en meget flot strand der og en lang række Ok-frokostrestauranter.

Ragusa har en dejlig strand med mulighed for at leje strand stol og paraply .... Dyrt at leje paraplyer i Italien, så jeg anbefaler for alle dage af ferien at starte ferien med at købe en god paraply, køb den dyreste! Efter en dag har du tjent pengene igen, og du får også en bonus ved at være på de dele af strande, hvor italienerne er, og du behøver ikke tale tysk, svensk, norsk eller dansk.

Residence Sud Est
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Sud Est
Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (øverste etage med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Residence Sud Est
 
search map