Anmeldelser af Residence Sud Est

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Sud Est

Læs personlige anmeldelser af Residence Sud Est som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Sud Est. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Enkelt og velfungerende lejlighed med plads

Lejligheden er en velfungerende ferielejlighed med plads til 6 personer. Vi var 4 - 2 par - og nød, at have 2 badeværelser, et velfungerende køkken, en stor overdækket altan med en fin udsigt - bl.a til havet. Beliggenheden - oppe over byen - gør, at man kan høre fuglene i træerne i haverne på den anden side af vejen. Samtidig er der ikke langt til den lækre strand, hvor nogle af os var nede og bade om morgenen. Om aftenen gik vi ned - få hundrede meter - til strandpromenaden, for at spise middag, på en af de mange rimelige restauranter. Byen er et rigtigt feriested med mange feriegæster og det sætter sit præg på byen, - men ingen høj musik, larm og ballade. Om dagen kørte vi rundt og så på spændende og interessante steder, bl.a Punta Secca - kendt fra krimiserien om Montalbano. Der er heller ikke langt til Siracusa. Personalet er yderst venlige, professionelle og hjælpsomme. Tak til dem!
Bedste anbefalinger. John Bjørkskov

i

Marina di Ragusa som feriedestination

Vær forsigtig med at parkere. Se godt efter alle skilte også et stykke bagud og foran. Vi parkerede i Ragusa ud for en parkeringsautomat og overså et skilt 10 m bagud. Vi fik fjernet bilen, måtte betale en bøde og for transporten af bilen!! Herud over havde vi besværet med at finde ud af, hvor bilen var blevet kørt hen. Vi blev hjulpet og kørt hen til politistationen af hjælpsomme lokale beboere.

Residence Sud Est
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Sud Est
Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse - ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Sud Est - the very best

Alt har fungeret perfekt - fantastisk søde folk og en helt igennem velfungerende bolig.

Marina di Ragusa som feriedestination

Et afslappende sted, hvor man er fri for stress.
Kunne dog ønske lidt flere indkøbsmuligheder og varieret kulturliv f.eks. på torvet og i gaderne om aftenen; men alt i alt et roligt, venligt miljø.

Residence Sud Est
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Sud Est
Treværelseslejlighed med 4+1 sovepladser (med terrasse og havudsigt - ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villetta Elisa

Marina di Ragusa, Sicilien

Terrazza Bouganville

Sampieri, Sicilien

Villa Agostina

Sampieri, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært på Sicilien

search map