Feriebolig i Marina di Ragusa på Sicilien

Residence Sud Est

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælg Marina di Ragusa, hvis du vil kombinere solferie ved en rigtig god strand med det mest gyldne og fine sand med kulturelle udflugter i baglandet.

Tilbring din ferie i en autentisk og hyggelig by

Marina di Ragusa er et fiskerleje, der har beholdt sit charmerende centrum med udsigt til Middelhavet. I centrum finder du stemningsfulde gader, der har beholdt den oprindelig skikkelse, og som vrimler med lokalt liv. Der er såvel indkøbsmuligheder (bager, frugt- og grønthandler, fiskehandler, slagter osv.) samt caféer og spisesteder, hvor du faktisk finder et udvalg af restauranter med det lokale køkken, men også nogle der holder en mere international profil og menu.

Ferielejligheder 300 meter fra stranden

Residence Sud Est er blevet opført i 2010 og er derfor bygget med moderne kriterier og materialer. Det betyder bedre isolering mod varmen (og kulden) trods de meget store vinduer og glasdøre, der virkelig gør, at lejlighederne er lyse og behagelige. Det betyder også, at du ikke skal give slip på komforten, da du har udgang til en stor terrasse med bord og stole, aircondition i hver lejlighed samt wi-fi internetforbindelse. Der er naturligvis også, hvad der skal være for en bekvem ferie, dvs. køkken med 4 elplader og ovn samt køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og fladskærmsfjernsyn (dog kun med et par udenlandske kanaler). Badeværelserne er rummelige.

Udflugter i nærområdet og lidt længere væk

Hovedbyen bagved Marina di Ragusa er Ragusa. Den hører bestemt til Italiens smukkeste og bedst bevarede barokbyer. Barokken er byens særpræg, hvilket præger også flere af de andre nærliggende byer, som også er et godt og langt besøg værd (især Modica, Scicli, Noto og Siracusa). Ragusa har dog også en anden kvalitet: i byen ligger Siciliens nok bedste restauranter (Il Duomo og Don Serafino) og generelt rigtig mange gode, mindre fornemme spisesteder. Don Serafino har også åbnet et spisested ved stranden i Siracusa, men for den helt store gastronomiske oplevelse i unikke omgivelser, skal du nu alligevel på hans restaurant oppe i byen. Har du fulgt med TV-serien med kommissær Montalbano, vil du sikkert genkende de landskaber, gader og hjørner, som du har set i afsnittene. Har du interesse i oldtiden, kan du på en overkommelig tid komme til Siracusas arkæologiske park med det enorme græske teater og til den romerske Villa del Casale ved Piazza Armerina. Agrigento er også en mulighed og dens templer er vikelig imponerende‚Ķ

Læs om lejlighederne på Residence Sud Est

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Sud Est

Læs personlige anmeldelser af Residence Sud Est som ligger p√• Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Sud Est. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Sud Est

God lejlighed med masser af plads

Lejligheden ligger tæt på stranden og bylivet med topservice fra ejerne og receptionen. Vi var der i slutningen af september, da den værste turistsæson var overstået. I byen så man mest Italienere (meget søde og venlige), - temmeligt mange på stranden i weekenden men god plads på hverdagene. Lejligheden er flot, men temmelig "fersk" og uden den store sjæl.

Læs mere

Dejlig lejlighed

Stor og dejlig lys lejlighed. Tæt på by og strand i stille område. Her vil vi gerne vende tilbage til :)

Læs mere

Rigtig god lejlighed i nyt lejlighedskompleks - tæt ved stranspromenade

Læs mere

Rent, riddigt, nær byen og stranden

Meget flot indkvartering. Vi er lidt amatører til at booke en lejlighed, som vi normalt booker et hotel. Denne gang gik vi uden for komfortzonen, og det var ud over alle forventninger. Alt der var brug for var der i lejligheden. Også forbrugsstoffer som sæbe, brusegel, vaskemiddel og vaskemiddel (der var en vaskemaskine). Desuden var der noget vand i køleskabet og nogle støtteprodukter til den første morgenmad.
Nice med en sms i princippet direkte, så snart vi landede i Catania med nogle instruktioner om check-in og hvis der var nogen spørgsmål, skulle vi bare ringe.
Glat og godt check ind i lejligheden inkl. Nogle tips om gode steder at besøge, købmandsforretninger og gode restauranter.
Lejlighederne ligger tæt på stranden og centrum af byen, men i en temmelig voldsom op ad bakke fra stranden har boligen ingen elevator. For os var det ikke et problem, men det kan være godt at vide.
Efter indkvartering er en kort afstand fra stranden og byens centrum, parkering på forsiden var ikke noget problem.
Jeg tror, ??vi har modtaget tekstbeskeder fra hjemmet hver dag med spørgsmål om alting var OK, hvis der var noget, de kunne gøre for os, og at det var OK at kontakte dem, hvis der var nogen spørgsmål. Skrevet på en god måde, positiv.
Lejligheden havde alt, hvad du kunne ønske, alt fungerede perfekt. Stille men effektiv aircondition, god wifi og soveværelse var betydeligt mørkt.
Den korte version er: Dette var meget, meget godt!

Læs mere

Enkelt og velfungerende lejlighed med plads

Lejligheden er en velfungerende ferielejlighed med plads til 6 personer. Vi var 4 - 2 par - og nød, at have 2 badeværelser, et velfungerende køkken, en stor overdækket altan med en fin udsigt - bl.a til havet. Beliggenheden - oppe over byen - gør, at man kan høre fuglene i træerne i haverne på den anden side af vejen. Samtidig er der ikke langt til den lækre strand, hvor nogle af os var nede og bade om morgenen. Om aftenen gik vi ned - få hundrede meter - til strandpromenaden, for at spise middag, på en af de mange rimelige restauranter. Byen er et rigtigt feriested med mange feriegæster og det sætter sit præg på byen, - men ingen høj musik, larm og ballade. Om dagen kørte vi rundt og så på spændende og interessante steder, bl.a Punta Secca - kendt fra krimiserien om Montalbano. Der er heller ikke langt til Siracusa. Personalet er yderst venlige, professionelle og hjælpsomme. Tak til dem!
Bedste anbefalinger. John Bjørkskov

i

Læs mere

Sud Est - the very best

Alt har fungeret perfekt - fantastisk søde folk og en helt igennem velfungerende bolig.

Læs mere
 
search map