Feriebolig i Marina di Ragusa på Sicilien

Residence Sud Est

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vælg Marina di Ragusa, hvis du vil kombinere solferie ved en rigtig god strand med det mest gyldne og fine sand med kulturelle udflugter i baglandet.

Tilbring din ferie i en autentisk og hyggelig by

Marina di Ragusa er et fiskerleje, der har beholdt sit charmerende centrum med udsigt til Middelhavet. I centrum finder du stemningsfulde gader, der har beholdt den oprindelig skikkelse, og som vrimler med lokalt liv. Der er såvel indkøbsmuligheder (bager, frugt- og grønthandler, fiskehandler, slagter osv.) samt caféer og spisesteder, hvor du faktisk finder et udvalg af restauranter med det lokale køkken, men også nogle der holder en mere international profil og menu.

Ferielejligheder 300 meter fra stranden

Residence Sud Est er blevet opført i 2010 og er derfor bygget med moderne kriterier og materialer. Det betyder bedre isolering mod varmen (og kulden) trods de meget store vinduer og glasdøre, der virkelig gør, at lejlighederne er lyse og behagelige. Det betyder også, at du ikke skal give slip på komforten, da du har udgang til en stor terrasse med bord og stole, aircondition i hver lejlighed samt wi-fi internetforbindelse. Der er naturligvis også, hvad der skal være for en bekvem ferie, dvs. køkken med 4 elplader og ovn samt køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine og fladskærmsfjernsyn (dog kun med et par udenlandske kanaler). Badeværelserne er rummelige.

Udflugter i nærområdet og lidt længere væk

Hovedbyen bagved Marina di Ragusa er Ragusa. Den hører bestemt til Italiens smukkeste og bedst bevarede barokbyer. Barokken er byens særpræg, hvilket præger også flere af de andre nærliggende byer, som også er et godt og langt besøg værd (især Modica, Scicli, Noto og Siracusa). Ragusa har dog også en anden kvalitet: i byen ligger Siciliens nok bedste restauranter (Il Duomo og Don Serafino) og generelt rigtig mange gode, mindre fornemme spisesteder. Don Serafino har også åbnet et spisested ved stranden i Siracusa, men for den helt store gastronomiske oplevelse i unikke omgivelser, skal du nu alligevel på hans restaurant oppe i byen. Har du fulgt med TV-serien med kommissær Montalbano, vil du sikkert genkende de landskaber, gader og hjørner, som du har set i afsnittene. Har du interesse i oldtiden, kan du på en overkommelig tid komme til Siracusas arkæologiske park med det enorme græske teater og til den romerske Villa del Casale ved Piazza Armerina. Agrigento er også en mulighed og dens templer er vikelig imponerende‚Ķ

Læs om lejlighederne på Residence Sud Est

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map