Hotel i Marina di Ragusa på Sicilien

La Moresca

 
La Moresca er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Moresca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Ragusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når man træder inde i dette fornemme hus, som ligger i centrum af den travle og hyggelige Marina di Ragusa, har man indtryk af at befinde sig i et lille paradis. På trods af at byen omkranser huset, er stemningen særdeles rolig og indbydende og... lækker.

La Moresca var en privat villa, som blev opført i begyndelsen af 1900-tallet. Belle epoque- stiltræk er her flot blandet med arabiske træk. Under den nylige renovering - villaen blev genåbnet i slutningen af 2009 - har man gjort den indre gård til husets hjerte med indretning af en lille og stilfuld café under palmerne. Her serveres bl.a. morgenmaden. Om aftenen kan man vælge mellem flere restauranter og spisesteder, som ligger i byen.

Læs mere om La Moresca

På La Moresca får man fornemmelsen at have fundet ens eget hjem på Sicilien. Receptionen er lille og diskret men er tilgængelig hele døgnet rundt. Ved receptionen finder man også nogle siddepladser, hvor det er muligt at koble sig på nettet og lige ved siden af er der en flot opholdsstue med bekvemme sofaer. Vil man lade bilen stå - villaens garage ligger lidt afsides men villaens personale tager sig af at parkere og afhente bilen efter behov - så stilles cykler til rådighed så man kan udforske byen og kysten på to hjul.

På La Moresca er der 15 hyggelige værelser i alt. De er alle forskelligt indrettet, dog i den samme stil. De originale sicilianske møbler er flot kombineret med mere moderne elementer og den hvide farve, der dominerer over alt. Alle værelserne råder over selvstændigt airconditionanlæg, radio, satellitfjernsyn, telefon, minibar, værdiboks og internetopkobling udover eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map