Hotel i Linguaglossa på Sicilien

Villa Neri Resort & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du er på udkig efter en afslappende ferie, hvor du er omgivet af Siciliens smukke landskab, så bør du kigge nærmere på dette hotel. Villa Neri Resort & SPA er af høj standard, men bærer samtidig præg af den dejlige sicilianske stemning. Foruden for god service, er her også et dejligt udeområde med pool, SPA og en restaurant, som endda er nævnt i Michelin Guiden.

Le Dodici Fontane

Køkkenchefen vil gøre sit absolut ypperste for at udfordre dine smagsløg i hotellets restaurant. Det kan virkelig mærkes, at Elia Russo har været i lære hos en (Michelin) mesternok, nemlig selveste Massimo Mantarro, som hele tiden fornyr menuen med kulinariske oplevelser. De gode traditionelle retter er lavet på økologiske råvarer, og hertil serveres bløde lokale vine. Selvom det kan være indbydende at gå ud for at spise, så vil vi opfordre dig til bare én dag, at spise i hotellets restaurant under ferien. Bemærk, der er dresscode i restauranten. Du kan få en drink før eller efter maden i baren. Hvis du en dag får lyst til at sætte tænderne i gode fisk- og skaldyrsretter, samtidig med at du er omgivet af en forfriskende brise fra havet, så kan du bevæge dig mod kysten og bare 30 minutter væk (ca. 20 km) finder du Giardini Naxos.

Læs mere om Villa Neri Resort & SPA

Oplev gerne dine omgivelser

Sicilien er en af landets steder, som har enormt meget at byde på. Udover at tilbringe dage ved poolkanten (det er saltvand i poolen) bør du givetvis ikke misse muligheden for at tage til Taormina, hvor du kan nyde byens smukke udsigt eller komme på vandretur og bestige spændende Etna. Et andet populært sted at besøge er Gola dell'Alcantara. Vel "hjemme" igen kan du lægge vejen forbi SPA-afdelingen, hvor du kan slappe af med en massage. For dig, som helst vil lade bilen stå, er der rig mulighed for at gå lange ture eller komme ud og cykle i baglandet. På hotellet kan du låne cykler på forespørgsel og efter tilgængelighed.

Dejlige værelser i smuk traditionel stil

På Villa Neri Resort & SPA findes der i alt 24 værelser og forskellige værelsestyper. De er alle godt indrettet og har en moderne indretning i kombination med traditionelt siciliansk desgin. En del værelser er i to plan med intern trappe. Udsigten varierer fra værelse til værelse og kan være ud mod udeområdet eller Etna og bjergene. Værelserne er udstyrede med aircondition, LCD TV (Sat), Wi-Fi, telefon, minibar, el-kedel, kaffemaskine i juniorsuiten, suite og mastersuite, hårtørrer og badekåber.

Læs om værelserne på Villa Neri Resort & SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map