Hotel i Linguaglossa på Sicilien

Shalai Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger så tilpas centralt, at du hurtigt og uden problemer kan gå til restauranter, butikker og barer, samt alt andet, du finder i centrum. Foretrækker du at spise "hjemme", er det også en glimrende mulighed, for Shalai Resort har en hyggelig restaurant med en god kok. På hele hotellet hersker en behagelig stemning, og her kan du slappe fuldkommen af. Samtidig kan du udforske Sicilien og få masser af spændende oplevelser.

Du bor på et behageligt, lille hotel

Shalai Resort er et lille hotel, som mange af gæsterne holder meget af, fordi det er så roligt og skønt. Den fine bygning, som er fra 1800-tallet, og som har lidt historie at fortælle, er privatejet. Foruden receptionen findes her en bar, hvorfra du kan bestille gode drinks og et stort udvalg af vine fra Sicilien. Alt dette kan du nyde i den lille gård, hvor der er stole og borde. På Shalai Resort finder du også en god restaurant, som serverer traditionelle, lokale retter. Stilen er charmerende og fornøjelig, og stolene og bordene i de to spisesale er holdt i en mere "vinterhave-agtig" stil. Her serverer man både frokost og middag og du kan - i god tid - bestille specialmad såsom vegetarisk eller glutenfrit. Det er vigtigt for personalet, at du trives og har det godt. En trappe op finder du et stort, fælles tv-rum, hvor et enormt tv dækker næsten halvdelen af væggen. Her kan du slappe af sammen med dit rejseselskab, inden det er tid til at trække sig tilbage.

Et sted for dig, som vil opleve mere end sol og bad

Sicilien er kendt for sin vidunderlige natur, både hvad angår inderlandet og kyststrækningerne. Etna bidrager til det dramatiske landskab, og indbyder til lange, spændende gå- og cykelture. Men du kan også udforske øen i en firhjulstrækker, i en jeep eller på hesteryg. Der findes nemlig mange måder at sætte ekstra krydderi på ferien, og det er bare om at spørge receptionen, så hjælper de dig med det meste. Når du bor på Shalai Resort, kan du nemt kombinere oplevelser med sol og bad, da der kun er ca. 20 km. til en af Siciliens mest berømte strande, Giardini Naxos. Foruden en skøn strand, kan du her nyde fisk og skaldyr, og mærke øens særlige "sommer-puls". Også til Taormina, med sine fine badevige og panoramaudsigter over kysten, tager det ca. en halv time med bil (27 km.). Hvis du får lyst til ekstra afslapning, kan du prøve hotellets lille wellness-center, hvor du finder sauna, jacuzzi og tyrkisk bad og kan bestille forskellige behandlinger.

Du bor på lyse og fine værelser

Værelserne er behagelige, både hvad angår materialer og indretning. En del værelser har skråtag, en del har loftsmalerier og en del har en anderledes planløsning med glasvægge, som deler rummet. I Economyværelserne har du en fransk seng, dvs. halvanden soveplads; Standardværelserne er lidt mindre end Superiorværelserne, som i øvrigt har freskoer fra 1800-tallet i loftet. Alle værelsestyper er dog udstyret med Wi-Fi, satellit-tv, minibar, pengeboks og telefon.

Læs mere om Shalai Resort

Læs om værelserne på Shalai Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map