Hotel i Linguaglossa på Sicilien

Mareneve Resort

 
Mareneve Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mareneve Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Linguaglossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skiferie på Etna

Mareneve Resort ligger lige uden for landsbyen Linguaglossa på den vej der fører op til vulkanen Etna. Resortet er bygget på vulkanens lavereliggende skråninger og giver dig en fantastisk udsigt over området. Linguaglossa er ikke så stor, men ligger i et smukt naturområde. Der sker ikke så meget i selve byen, men hvis du er på udkig efter et sted at spise frokost eller middag, er der flere muligheder i området. Forår og sommer benyttes landsbyen ofte som udgangspunkt for udflugter til vulkanen Etna. Om vinteren derimod, og nu tror du måske ikke dine egne ører, er Linguaglossa rent faktisk centrum for skiløb i Syditalien. Området tilbyder 5 skilifte og 5 forskellige men forholdsvis korte pister i kategorier fra blå til sort, og du kan leje skiudstyr på Mareneve resort. Om sommeren kan du leje cykler på hotellet, og det er en helt perfekt måde til at udforske omegnen og Linguaglossa.

Du vil nyde stedets komfort

Maraneve Resort tilbyder god komfort for alle typer af rejsende. Hvad enten du er på forretningsrejse eller nyder livet som almindelig turist, vil du finde den nødvendige komfort. Der er en behagelig og afslappet atmosfære i den hyggelige bar, og om sommeren kan du nyde den yndlingsdrink på den udendørs terrasse med et enestående kig mod Etna. Der er ingen swimmingpool på stedet, selv om nogen hjemmesider måske oplyser noget andet. Der er en plan om at etablere en pool, men i dette område kan det tage en rum tid at få alle tilladelser på plads. Stedets restaurant serverer både lokale og internationale retter, og morgenmadsbuffeten tilbyder et godt udvalg af produkter, ud over de traditionelle italienske kager. Hvis du rejser med dine børn, er der et lille legerum til dem, ligesom der er en TV-stue, som kan benyttes både af børn og voksne.

Læs mere om Mareneve Resort

Nu da du ved, at det kan blive rigtig koldt på denne del af øen, er det nok lettere at forstå, at Maraneve Resort (neve betyder faktisk sne på dansk) mere ligner et vinterhotel frem for et typisk middelhavs-hotel.

Bo godt og komfortabelt

Maraneve Resort er ikke noget stort hotel, og har kun 42 værelser. De er alle komfortable og godt indrettet med alle moderne bekvemmeligheder. Alle værelser har aircondition, varme, satellit TV, wi-fi, udsigt mod bjergene eller kysten, balkon/terrasse, minibar, værdiboks, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map