Hotel i Lido di Noto på Sicilien

Hotel Villa Mediterranea

Stranden ved hotellet
 
Hotel Villa Mediterranea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Mediterranea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Noto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden ved strandpromenaden og hotellets private have med pool er det idelle udgangspunkt for besøgende, der gerne ser, at sol og strand er en dominerende del af ferien. Når man har fået nok af at nyde havens fred og ro, kan man efter få skridt hen til villaens private låge træde ud på den hvide sandstrand og nyde udsigten over det blå hav.

Tæt på gode kulturelle udflugter

Selve byen Noto er lille, men er bestemt et besøg værd og de kendte barokbyer Ragusa, Scicli og Modica ligger alle så tæt på, at det næsten er et must at besøge dem, for at indsnuse den særlige stemning og nyde den karakteristiske arkitektur.

Læs mere om Hotel Villa Mediterranea

...og skønne naturområder

Går interessen mere i retningen af naturoplevelser, er der også rige muligheder for at få gode minder med hjem lige i nærheden – der er flere naturparker i umiddelbar nærhed af Noto og vandsport af alle slags kan dyrkes på og i havet lige uden for døren.

Rummelige værelser og smuk fællesterrasse

Morgenmaden serveres i den hyggelige morgenmadssal, og der er mulighed for at tilkøbe halvpension, hvis man ikke selv ønsker at være på farten for at finde spisesteder om aftenen. Villaens 15 værelser er fordelt i stueplan og på 1. sal. De er alle enkelt indrettet i rolige naturfarver og er udstyret med telefon, minibar, satellit-TV, sikkerhedsboks og aircondition. Alle værelser har badeværelse med brus og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Villa Mediterranea

Skjul teksten
 
 
search map