Villa i Lido di Noto på Sicilien

Casa del Limoneto

 
Casa del Limoneto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa del Limoneto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Noto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I et grønt område med skønne eksotiske beplantninger finder man dette velindrettede hus, som ligger blot 300 meter fra havet og den fine sandstrand.

Huset er velindrettet og praktisk møbleret, i fin syditaliensk stil, og med de faciliteter man behøver, for at gøre ferien ved Siciliens sydkyst behagelig.

Læs mere om Casa del Limoneto

Da der findes to seperate soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser egner huset sig fortrinligt til to par, som ønsker at opleve det sydlige Sicilien. Fra Lido di Noto har man et perfekt udgangspunkt for at udforske denne spændende og varierede del af Sicilien. På kort afstand i bil finder man, foruden dejlige sandstrande, skønne barokbyer som bl.a. Ragusa, Scicli og Noto samt Siracusa med det charmerende antikke bycentrum - Ortigia og vinbyen Avola, hvor Vinen Nero d'Avola produceres.

Hus med 4/5 sovepladser:
- Fra altanen kommer man ind i opholdsstuen med sofa, lænestol og satellit-TV samt DVD-afspiller. Der findes endvidere et stort og velindrettet køkken med komfur (5 blus), lille ovn, køleskab og fryser samt bord og stole. Fra køkkenet kommer man ud til den skønne terasse (ophøjet) med udsigt mod den grønne have med flere frugtræer. I den anden del af huset ligger de to soveværelser med mulighed for en ekstra opredning. Begge soveværelser har aircondition. De to badeværelser har begge toilet og brus. Der er godt med plads udenfor/ rundt om huset, hvor det er muligt at finde en plads både i solen og skyggen alt efter behag.

Skjul teksten
 
 
search map