Hotel i Lido di Noto på Sicilien

Antica Masseria La Corte del Sole

Vendicari Oase
 
Antica Masseria La Corte del Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antica Masseria La Corte del Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Noto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Antica Masseria La Corte del Sole ligger på toppen af en lille bakke, hvorfra man har udsigt over oasen Vendicari (et smukt naturreservat, der er hjemsted for mange dyreracer og planter) og havet.

Oprindelig var dette en typisk masseria (siciliansk bondegård) fra 1800-tallet. Renoveringen er sket med omhu, idet man har genetableret lokalerne med de originale byggematerialer: den hvide sten fra Noto, de sicilianske cotto-fliser, sandsten fra Siracusa osv., der gør Antica Masseria La Corte del Sole til et stemningsfuldt hotel med al komfort. Her er der både reception, restaurant med tilhørende terrasse samt flot og roligt pool område med udsigt over landskabet. Vil man ikke (sol-)bade ved opoolen så er der knap et kilometer til stranden, som man kan nå ad en lille sti gennem markerne.

Læs mere om Antica Masseria La Corte del Sole

Morgenmaden serveres i den gamle olivenpresse, som nok er det mest spændende rum på hele gården. Olivenpressen fungerer som fælles stue, når serveringen af morgenmaden er overstået. Restauranten byder på sicilianske retter med inspiration fra havet og køkkenhaven, men kødet savnes heller ikke. Måltiderne kan nydes indendørs eller på terrassen, som vender mod oasen Vendicari.

Værelserne er alle lidt forskelligt indrettet med inspiration fra diverse stilarter og materialer, som man finder på Sicilien. Ud over de typisk rustiske værelser med støbejern og Caltagirone-fliser, er værelserne i den nye fløj de mest eksotiske med flotte fliser med arabiske mønstre bag ved sengene. Fælles for alle værelserne er den gode størrelse og udstyret: aircondition, minibar, satellitfjernsyn, værdiboks samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De fleste værelser har plads til én opredning. Der findes dog også to familieværelser, af hvilke det ene med egen have og plads til op til 5 personer.

Vi synes, at gården har en fortræffelig beliggenhed - det er nemt at nå frem uden at skulle ud på besværlige grusveje, og alligevel er her masser af fred og ro. Her kan man både nyde et solbad på stranden eller poolen og brisen fra havet om aftenen på terrassen. Antica Masseria La Corte del Sole er også velegnet for cykelferie, da der er mange seværdigheder og udflugtsmuligheder i nærheden og relativ lette skråninger at cykle op og ned ad.

Skjul teksten
 
 
search map