Feriebolig i Letojanni på Sicilien

Miosotis Apartments

 
Miosotis Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket
Miosotis Apartments er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Letojanni og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Letojanni, en tidligere fiskerlandsby, - nu badeby

Miosotis Apartments ligger i Letojanni, som tidligere var en lille charmerende fiskerlandsby tæt på Taormina. I dag bor der stadig en del lokale, men erhvervet som fiskere er for de flestes vedkommende skiftet ud med turistbranchen, som er fremherskende i byen. Letojanni har dog stadig et strejf af autencitet, dog tilsat en ganske livlig atmosfære. Der er mange bar’er og restauranter langs kystvejen, hvor du kan spise og nyde et godt glas vin.

Perfekt hvis du sætter pris på det enkle

Miosotis Apartments er et lille kompleks med nogle få enkelt indrettede lejligheder tæt på det historiske centrum i Letojanni. Det er en perfekt base for dig der ønsker at opleve den østlige del af Sicilien. Taormina ligger blot få minutters kørsel fra stedet, og nu når vulkanen Etna på ca. en time.
Miosotis Apartments tilbyder ikke den store service, og de fleste som vælger netop dette sted gør det på grund af den nærliggende strand og for at udforske området i bil. Der er gratis parkering på stedet.
Når du bor på Miosotis Apartments har du gratis adgang til stranden. Der ligger en restaurant længere nede ad gaden.

Læs mere om Miosotis Apartments

Lejligheder med havkig

Miosotis har kun nogle få lejligheder, som alle er komfortabelt indrettet og udstyret med aircondition og balkon eller terrasse med kig mod havet. I opholdsrummet er der foruden et køkken med ovn, køleskab og brødrister, også en sovesofa til to personer. Badeværelset har toilet, bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Miosotis Apartments

Læs personlige anmeldelser af Miosotis Apartments som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Miosotis Apartments. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Miosotis Apartments

Læs mere
 
search map